STSL 18/19 H:9 | Göztepe 2-0 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

13 sene az değil mi yok mu 30 sene öncesinden verilmiş penaltı?

Kardes bilgi dogru mu degil mi ? Birak satasma ya . Alla alla en sevmedigim model . Bir bilgi veriyorum hepsi bu

Ayrica geriye gidip sikeyi , geriye gidip namaglup unvanimizi bozan macta kuddusinin hasan a yapilan penaltiyi konusmuyor muyuz

2001 de barcelonanin ofsayt golunu konusurken biri sana 17 sene gecmis diyip satassa hos mu olur

Iki tane garip gureba penalti vermisti o mac bize , soylemeyelim mi

2005/2006 Galatasaray-Gençlerbirliği dakika 8 gol Necati Ateş tr.beinsports.com

2005/2006 Galatasaray-Gençlerbirliği dakika 21 gol Necati Ateş tr.beinsports.com

Hakan Şükür'ün İnönü'de penaltı kaçırdığı, 0-0 biten maç da o sene miydi

2004-2005 ti o , bir sene sonra da necati kader macinda kacirmisti yine bjk deplasmaninda

bjk taraftarı Lens'i seviyor ama q7'nin ayakkabısını taşıyamaz bu herif.
Güneş 60-70'e kadar sokmayı akıl etmez umarım.

Ortahasayi guclendirmeli Göztepe
Tinerciler ise Babel olmasa muhtemelen pozisyona giremezler
Rakibimiz akbil bence

Penaltı pozisyonunda net faul vardı, var’a gidip o faulu nasıl göremiyor lan bunlar

bjk taraftarı Lens'i seviyor ama q7'nin ayakkabısını taşıyamaz bu herif.
Güneş 60-70'e kadar sokmayı akıl etmez umarım.

katilmamak elde degil ama lens quaresmaya gore oyunu daha fair ve centilmen oynayan bir oyuncu , bunun da bir kiymeti olabilir belki hocanin gozunde

Göztepe yemeden atar ise belki bir beraberlik çıkar, onun dışında yine geçen sezonun senaryosu var.

Benim bu VAR işinde anlamadığım hakemler neden izlemeye gidiyor? Yahu sistemin önünde üç tane hakem oturuyor sonuçta.
Orta hakemin otoritesi deniyor da, yan hakem ofsayt bayrağı kaldırınca da uyuyor orta hakemler.

@Sinan Bilgin bilgi doğru ya da yanlış ona bir şey demiyorum güncel değil şuanki durumla alakası yok o maçın.

Bu maç özelinde Fırat aşırı eyyam yapıyor onu söylüyoruz.

ofsayt sana gore bana goresi olmayan bir konu , ofsayttir ya da degildir , bazen cok pasif aktif durumlarinin yoruma kaldigi durumda ofsaytlari da izleyebilirler

penalti veya diger mevzularda ise , icerideki hakemlere gore penalti olmasi ,orta hakemin yorumunu degistiremez , sistem boyle ongorulmedi tum dunyada .. o hakemler sadece "gormemis olabilirsin ,tekrar bir bak" deme yetkisine sahip

Benim bu VAR işinde anlamadığım hakemler neden izlemeye gidiyor? Yahu sistemin önünde üç tane hakem oturuyor sonuçta.
Orta hakemin otoritesi deniyor da, yan hakem ofsayt bayrağı kaldırınca da uyuyor orta hakemler.
Yan hakem ofsayt bayrağı kaldırdığı an uymadığı zamanlarda olmuştur orta hakemin.

Özelikle pasif ofsayt konusunda aklıma gelen posisyonlar geliyor orta hakemin yan hakeme indir bayrağı işareti verdiğini.

Yahu bir sürü kameradan izleyen ve maçı yöneten hakem gibi eğitim almış üç tane hakem sonuçta.
Vakit kaybı, eğer bunu kaldırıp VAR hakemi ne derse o olur diye değiştirseler daha akıcı olur ve yorumdan ziyade bir standart gelir kararlara.

Yan hakem ofsayt bayrağı kaldırdığı an uymadığı zamanlarda olmuştur orta hakemin.

Özelikle pasif ofsayt konusunda aklıma gelen posisyonlar geliyor orta hakemin yan hakeme indir bayrağı işareti verdiğini.
Yahu bu dediğiniz kaç kere oluyor Allah aşkına.

Yalniz eyyamusluga basladi , penalti tamamdi da sonrasi iyi gitmiyor
@Sinan Bilgin bilgi doğru ya da yanlış ona bir şey demiyorum güncel değil şuanki durumla alakası yok o maçın.

Bu maç özelinde Fırat aşırı eyyam yapıyor onu söylüyoruz.

ben farkli bir sey soylemedim ki ... ama birisi bize vermezdi dedi , ben de verdigini gosteren ayni mactan 2 penalti soyledim

burada satasacak ne var ? yarin schalkeye sacma bir ofsayt golle yenilsek , biri de 2001 deki barcelona macini hatirlatsa , onu alintaliyip "18 sene olmus , yok mu 30 sene evvelden ornek" diyecek misin mesela

umarim durust yanit verirsin bu soruma

Yahu bu dediğiniz kaç kere oluyor Allah aşkına.
Oluyor sonuçta. Sonuç olarak son kararı orta hakem verir futbolda. Bu orta hakem bu sporda hakim gibi bir şey işte. Yardımcıları savcı rolünde.

Doğrudur yanlıştır bu mantık tartışılır tabiki. Ben sadece durum tespitinde yardımcı olmak istedim sorduğun için

ben farkli bir sey soylemedim ki ... ama birisi bize vermezdi dedi , ben de verdigini gosteren ayni mactan 2 penalti soyledim

burada satasacak ne var ? yarin schalkeye sacma bir ofsayt golle yenilsek , biri de 2001 deki barcelona macini hatirlatsa , onu alintaliyip "18 sene olmus , yok mu 30 sene evvelden ornek" diyecek misin mesela

umarim durust yanit verirsin bu soruma
birisi ne la ben dedim. ismimi soylesene sinan bey. ozamanlar kasarlanmamis hali. macida hatirlamiyorum. son 7-8 sene de bu adamin aleyhimize neler verdigini biliyorum.

Geri
Üst Alt