STSL 18/19 H:9 | Göztepe 2-0 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

taraftarsiz akbil ve pasa ya sampiyonlugu kaptirirsak yazik olur. Bu sezon altin firsat. Ama gerek yonetim, gerek teknik ekip yeterince calismiyor malesef.

Bir seri yakalasak farkı açıp gidecez de sakatlıklar çok kötü zamanda geldi

Şaka maka berabere kaldıgımız hafta yine karlı sayılırız. Başakşehiri saymazsak.

Fatih hocamın varlığı bile yetiyor :)

şampiyonuz yaw raad olun devre arası orta seviye bir santrafor alıp 22. şampiyonlugu kazanacağız inşallah.

Bu ligde ya Gs ya bjk sampiyon olacak , o yuzden bjk nin puan kaybetmesi , mumkunse yenilmesi Gs nin ihtimalini her hafta yukseltir

Insallah basaksehir de yener bjk yi , normalde beraberlik isterdim ama basaksehir yense daha iyi

Quaresmadan omer bayrammm ortasi
la olum ne besiktasi. bu sene rakip basaksehir birazda ucundan trabzon olabilir. hala basaksehir yensin diyor

Şu emre yerine malhanda sakatlanıp devreyi kapatsa çok daha iyi olurdu fiziği zayıf vs ama her an gol atabilecek durumda emre

Atilabilirdi reis , sari verecek gibi oldu yuzunu gorunce caydi sanki

Su firat a hic guvenim kalmadi

Paşa nın filan şampiyon olması imkansız zatende orada tek rakip başak.Onlarda 100 kişiye oynadıkları için stresli haftalarda içerde çok puan bırakırlar geçen sene olduğu gibi.Bu sene 71 72 puan yapan şampiyon olur.Biraz ligi ciddiye alsak 3 4 hafta önceden ilan ederiz şampiyonluğu.

taraftarsiz akbil ve pasa ya sampiyonlugu kaptirirsak yazik olur. Bu sezon altin firsat. Ama gerek yonetim, gerek teknik ekip yeterince calismiyor malesef.

Kasimpasa sonuna kadar sürdüremez bu performansi, IBB de sampiyon olamaz ya biz ya Besiktas sampiyon olur.

Yorumunun ikinci cümlesine ek olarak bizim futbolcular da iyice mala bagladi son zamanlarda.

Konu dışı olacak ama...

Bir Hoffman kaç lira acaba... :(

ligde kimsenin ucup kactigi yok, bir anda 3.bile olabiliriz arada bir puan fark var. malatya yüksek ihtimal bizi ezer gecer. aleksic guilherme adem boutaib dörtlüsünü durdurabilecegimizi sanmiyorum. ben sifir puan yazdim bile malatya deplasmanina. 3-4 mac üst üste kazanan takim yok ligde.

Goztepenin stadı bitince baskanda birakmazsa kulübü artık düşme vs durumları olmaz geçen gün gördüm çok güzel stat yapıyorlar

Ah ulan keske Cuma günü takilmasaydik.

Basaksehir sampiyon olamaz , gram sans vermiyorum . Trabzona katilabilirim ama medipol fbjk den biri olmadikca biz olamasak bile kimsenin trabzonun sampiyonluguna uzulmez sanirsam

Bjk 2 farkli alacak hissi geldi
.
20181021_203047.webp

Geri
Üst Alt