STSL 19/20 H:1 | Fenerbahçe 5-0 Gazişehir | MS | 19 Ağustos

Ah be arkadaş topu isimler oynamıyor.Belhandanın ofansif orta saha olarak oynadığı takımda her zaman sorun olur.
Hadi çok sıkıntı var da bireysel olarak defansı saymayalım.
Yahu takım olarak sahaya iyi yayılamıyoruz.Takım defansı kötü.Çok ağır ve temposuz bir takımız.

eeğerki belhandanın yerine ve sol kanata hızlı iyi bir oyuncu gelmezse çok sıkıntı yaşarız.

Yahu bu apaçık ortadayken nasıl görmüyorsunuz inanılır gibi değil.

Benim saydığım 6’lı kaç maç yaptı bu sene kaç kere izledin nasıl böyle bir tespit koyabiliyorsun anlamıyorum bırakın adamlar bir maç yapsın beraber sonra konuşalım diyorum...
Sen Denizli macını mi konuşuyorsun anlamadım ki...

Spamlayalim

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20190819-205350_Twitter.webp
    SmartSelect_20190819-205350_Twitter.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
10 tane adam aldık. Pek te giden olmadı. Falcao hariç kimse gelmez. Bu takım form tutsun yine şampiyon olur.

Gscimbom mobil

20 tanede adam alabilirsin.Önemli olan doğru ve yeterli oyuncuları almak.

Yahu arkadaş bende en az senin kadar hatta orası kesin senden daha çok istiyorum şampiyonluğu.Ve olacağızda.Ama daha iyi olmak varken niye olmuyoruz.

Feneri bu maç değerlendirmek hata olur karşı rakip zayıf ama kazanma istekleri çok yüksek. Emre, vedat gibi fark yaratan ve top tutan oyuncuları var. Dahası fenerasyon ve hakem desteğide yanlarında. Bariz şekilde bu sene rakibimiz bunlar olur. Bizim geçen seneden daha çok puan toplamamız lazım. Fbyi küçümsemeyin. Bu sene bunlarla çekişeceğiz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ah be arkadaş topu isimler oynamıyor.Belhandanın ofansif orta saha olarak oynadığı takımda her zaman sorun olur.
Hadi çok sıkıntı var da bireysel olarak defansı saymayalım.
Yahu takım olarak sahaya iyi yayılamıyoruz.Takım defansı kötü.Çok ağır ve temposuz bir takımız.

eeğerki belhandanın yerine ve sol kanata hızlı iyi bir oyuncu gelmezse çok sıkıntı yaşarız.

Yahu bu apaçık ortadayken nasıl görmüyorsunuz inanılır gibi değil.

yorumuna katılıyorum da bir takımı tam kadro görelim. Taraftar küçümser de fatih terim küçümsemez.

İnşallah müthiş bir coşku ile başlarlar 6 7 olsun şu maç. Kendilerinden geçsinler şampiyonluk şarkilari söylemeye başlasinlar. Böyle daha zevkli olacak

Fenerede, futbolcularınada 6222.

Ama arkadaş 40 yaşındaki Emre oyunu nasıl yönlendiriyor. Afedersiniz de bizim kaç yaş küçük Selçuk ne halt yiyor ? Ve hala ilk11 sahaya çıkıyor.
Adaletini sevsinler böyle işin adaletini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yuh be kardesim en son şikeli sezon mu ondan 1 önceki sezon mu ne işte en azıttıkları seneler yani ozamanlar 4 5 tane penaltı kullanmıslardı bi maçta. aleks öküsürüyordu cücü penaltı calıyordu

Feneri ovenler cidden beyin var mi la 3 tane penalti verildi alalen sike var siz burada bu takimi mi övüyorsunuz affedersiniz cidden soruyorum o övenlere beyin var mj bugun hangi takim olursa olsun 23 dk da 3 penalfi verilerse zaten karsi taraf psikilojik çöker ki hic birinin penaltiyls uzaktan yakindan alakasi yok yapmayin

Geri
Üst Alt