STSL 19/20 H:1 | Fenerbahçe 5-0 Gazişehir | MS | 19 Ağustos

eline çarpıyor gibi reis.

bize vermese söverdim şahsen.

Ben penaltıya penaltı demekten kaçınmam. Burada Eline değdiğini gösteren hiçbir kamera açısı yok, topun yönünün yada falsosunun değiştiğini gösteren hiçbir kanıt yok. Bu şartlarda vara gidip bu kararı veren hakem, vermek istediği kararı veriyordur.

Bu sene şampiyon olmaları gerek zaten battılar adamlar 3 sene üst üst Galatasaray şampiyonluğu bütün fenerbahçe camiasını bitirir. Onun için bu kadar hırslı başlamaları normal. Birde rakip kek olunca fark oluyor. İlk deplasman maçında sıvadılar sivas deplasmanı örnektir.

Fenerin bu kadar hırslı olması iyidir bizim doymuş olan camiayıda gaza getirir. 6.hafta içerde tokatlayıp gazı alırız arkamıza. O zamana kadar kayıpsız gitmemiz lazım bu çok önemli.

Bir öz eleştiride Onyekuru ve Bruma gibi yaran kanatlardan sonra babel'e düştük bu bize ağır yaralar açabilir ileri zamanlarda. Çok dedik onyekuru mutlaka tekrar kiralanmalı diye. Artık Emre Mor'dan bekleyeceğiz o performansı. Ama bu ligde 2 senedir şampiyon oluyorsak kanat oyuncularının çok büyük önemi var bunda.

Ben penaltıya penaltı demekten kaçınmam. Burada Eline değdiğini gösteren hiçbir kamera açısı yok, topun yönünün yada falsosunun değiştiğini gösteren hiçbir kanıt yok. Bu şartlarda vara gidip bu kararı veren hakem, vermek istediği kararı veriyordur.

topun yönü net şekilde değişmiyor ama elini sıyırıyor bence.

Bu sene şampiyon olmaları gerek zaten battılar adamlar 3 sene üst üst Galatasaray şampiyonluğu bütün fenerbahçe camiasını bitirir. Onun için bu kadar hırslı başlamaları normal. Birde rakip kek olunca fark oluyor. İlk deplasman maçında sıvadılar sivas deplasmanı örnektir.

Fenerin bu kadar hırslı olması iyidir bizim doymuş olan camiayıda gaza getirir. 6.hafta içerde tokatlayıp gazı alırız arkamıza. O zamana kadar kayıpsız gitmemiz lazım bu çok önemli.

Bir öz eleştiride Onyekuru ve Bruma gibi yaran kanatlardan sonra babel'e düştük bu bize ağır yaralar açabilir ileri zamanlarda. Çok dedik onyekuru mutlaka tekrar kiralanmalı diye. Artık Emre Mor'dan bekleyeceğiz o performansı. Ama bu ligde 2 senedir şampiyon oluyorsak kanat oyuncularının çok büyük önemi var bunda.
Babel asla bize uygun değil yanlış transfer oldu malesef.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynı fikirdeyim ama çok İnce sıyırmış olabilir topun. O vakit yön değiştirmez ama dediğin gibi bu kamera görüntülerinden bende göremedim bir şey

Bugün lider olurlar geçici olarak, o kadar çile çektiler bırakın biraz sevinsinler. Sivas gibi oturmuş taş gibi deplasmandan çıkamadılar ve bu çok doğal. İlk zor deplasmanda yine tökezleyecekler. Anadolu deplasmanlarında en çok puan toplayan şampiyon olur çok güçlü oldu anadolu.

Benim saydığım 6’lı kaç maç yaptı bu sene kaç kere izledin nasıl böyle bir tespit koyabiliyorsun anlamıyorum bırakın adamlar bir maç yapsın beraber sonra konuşalım diyorum...
Sen Denizli macını mi konuşuyorsun anlamadım ki...

Arkadaş benim anlatmak istediğim çok basit.
Bırak altılıyı, beşliyi..

Biz yakaladığımız ivmeyle bu şerefsizlerden fersah fersah önde olmamız gerekiyor.Hem kadro olarak hem oyun olarak.

Ama ben bu farkı göremiyorum.Eğerki geçen senede dahil bu sene doğru transfer dönemi geçirseydik bu farkı çok rahat yapardık.

gelecek adamlar falcao ve nzonzi çok kaliteli, takım dökülsede,takım olarak iyi oynamasakda bireysel anlamda kesinlikle her zaman ayakda kalacaklardır.
Ama bu fersah fersah tüm rakiplerden önde olmamızı sağlamayacaklar.Takım çok ağır oyunculardan kurulu.Bu çok büyük sıkıntı.Bunu defans tarafı var ki hem bireysel hem takım olarak çok ciddi sıkıntılar var.

Adamlar koşuyor hareketli tempolu bizimkilerin topu ayağından çıkaramadan önleri kapatılıyor pas kanalları kesiliyor iki ihtimal var;
1-bizim rakiplerimiz iyi organizeydi gazişehir rezalet
2-fizik yüklemesinden ötürü bizimkilerin ayakları kalkmıyor

Penaltılar filan caliyorda hakemden ziyade Antep'in mal hocasının çıkardığı savunma şekli ve çok havalanmasınında etkisi var

emre bir şeyler verirse ekstra olur.

ama bizim için kilit oyuncuya dönüşüyorsa bu işte bir hata var.

Denizli macinda ortasahadan cikmadik ki
Babel falan ortasahaya gelmek zorunda kaldi
Top kaptigimizda hizli da cikmadik, denizli de bakti bunlar cikamiyor rahat rahat geldi, ortasahada cogaldi

Sumudica salak, manyak bir hocadir. Kendi kafasina gore takilir.

Ilk yari Kayserispora costurdu, sonra batirdi. Hikmet geldi seyleri duzeltti.

Bu maci kazanacaklarini zaten az cok tahmin ediyorduk. İlk mac ve rakip bi alt kumeden cikmis,kendi sahanda oynuyoar illa ki gaz olacak ustlerinde. Haybeden yere verilen ilk penaltiyla bitti zaten mac. Geri kalan bolumde de Antep cok etkisiz ve onde baski yaparak rakibi cikarmadilar. Deplasman maclarinda ne yapacaklari onemli. Bu orta sahayla pek bisey yapamazlar suan. Emre toparlar bunlari baska da bisey yapamazlar gibi. Gecen seneye gore daha iyi olacaklardir illaki ancak sampiyonluk falan icin erkenden havalanmalarina gerek yok. Ya da havaya girsinler Mayista hesaplasiriz gereken yerlere transferleri yaparak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt