STSL 19/20 H:1 | Fenerbahçe 5-0 Gazişehir | MS | 19 Ağustos

yapmamız gereken ilk şey onyekuru yerine yine onun tarzında explosive winger almak olmalıydı. yine birini kiralayabilirdik ya da 1-2m bonservisle riske girilebilirdi. bu adamdan temel beklenti ani çıkışlarda ya da topsuz koşularla rakip üzerinde tehdit oluşturup, enejikliği sayesinde geriye gelip bekine yardım etmesi. onyekuru kadar skora katkı yapmasa bile oyunun akışında yardımı çok olurdu öyle birinin.

bir de onun haricinde top sürerken adam eksiltme becerisi olan birini kenar rotasyonuna eklemek çok sorun çözerdi. (emre bu adam olabilir.)

aslında hala zaman var ama maalesef kontenjan dolu ve ffp derdi var.

Hala geç değil, umarım potansiyeli yüksek genç bir kanat oyuncusu alınabilir son günlerde. Rodrigues'i nasıl paok'tan aldıysak aynı tarz bir hamle bekliyorum. Şu kanat oyununundan vazgeçmeyelim çok pişman olacağız.

Bu rumene kim öğretmiş 3-5-2’yi böyle 3-5-2 mi oynanır, kanatları açmış, bekler elini kolunu sallaya sallaya geliyor, dakika 60 olmuş hala birşeyi değiştirdiği yok, enteresen bir zat.

Kruse özel bir oyuncu ama mesela bizde de olmazdı kaos futbolu oynayan takımda krus mugdat gibi bile görülür

Beyler Emre yi Murici felan bırakın şimdi tiyatroya dur diyin resmen şike dönüyor

Kaç zamandır diye diye tüy bitti. Geleni geçeni tokatlayan bir sistem kurmazsak bizi şampiyon yapmazlar bu sene. Ikına ıkına, rezalet dep performansıyla yürüyemeyiz bu sezon. Zaten kötüydü, iyice içine ettiler takımın.

yapmamız gereken ilk şey onyekuru yerine yine onun tarzında explosive winger almak olmalıydı. yine birini kiralayabilirdik ya da 1-2m bonservisle riske girilebilirdi. bu adamdan temel beklenti ani çıkışlarda ya da topsuz koşularla rakip üzerinde tehdit oluşturup, enejikliği sayesinde geriye gelip bekine yardım etmesi. onyekuru kadar skora katkı yapmasa bile oyunun akışında yardımı çok olurdu öyle birinin.

bir de onun haricinde top sürerken adam eksiltme becerisi olan birini kenar rotasyonuna eklemek çok sorun çözerdi. (emre bu adam olabilir.)

Ah ah gunlerce yazdik burda
Boyle bir adam her yonden avantaj oluyor bizimki gibi bir ligde
Hicbirsey olmasa karsi bek tedirgin oluyor, rahat cikamiyor, stoper beki teke tek yakalanmasin kademeye yetisebileyim diye o da temkinli oynuyor
Yani hocanin deyimiyle en iyi savua hucumdur oluyor

Ya bu emre belozoglu denen amip sami yen e gelince neden bir anda kuzuya dönüyor mabadı mı yemiyor yoksa fetö sanığının

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre bir tek Sami Yen de bu oyununu oynayamıyor. Çok maçını izledim her yerde muhteşem oynar çirkeflik yapar her yerde dayılanır buraya gelince psikolojik olarak hem oyun hem fiziksel olarak düşüyor. Ya arka adalesi atıyor ya siniyor. Burda psikolojik bir etken var Galatasaray kulübü yetiştirdi sonuçta istesede oynayamıyor bizim maçlarda.

Kaç zamandır diye diye tüy bitti. Geleni geçeni tokatlayan bir sistem kurmazsak bizi şampiyon yapmazlar bu sene. Ikına ıkına, rezalet dep performansıyla yürüyemeyiz bu sezon. Zaten kötüydü, iyice içine ettiler takımın.

Eğer hakemler bu şeklilde maç yönetirse hiç şansımız yok nasıl sistem kurarsan kur hakemi ve tff yi yenemezsin

Hala geç değil, umarım potansiyeli yüksek genç bir kanat oyuncusu alınabilir son günlerde. Rodrigues'i nasıl paok'tan aldıysak aynı tarz bir hamle bekliyorum. Şu kanat oyununundan vazgeçmeyelim çok pişman olacağız.

aslında ft bu stildeki oyuncuların hayranıdır.

ama bu sene tarzının dışına çıktı. bence hata yapıyor. keşke bir formül bulup birini eklesek kadroya.

Emre bir tek Sami Yen de bu oyununu oynayamıyor. Çok maçını izledim her yerde muhteşem oynar çirkeflik yapar her yerde dayılanır buraya gelince psikolojik olarak hem oyun hem fiziksel olarak düşüyor. Ya arka adalesi atıyor ya siniyor. Burda psikolojik bir etken var Galatasaray kulübü yetiştirdi sonuçta istesede oynayamıyor bizim maçlarda.

Mumkun oldugunca cezaydi sakatlikti deyip gelmiyor zaten

Aynen katılıyorum defalarca yazdım Babel yanlıs adam oraya hızlı driblingi iyi adam almamız lazımdı.Takım cok agır kaldı.Emre Mor futbolu hatırlarsa bi nebze kapatabiliriz o acıgı

Geri
Üst Alt