STSL 19/20 H:1 | Fenerbahçe 5-0 Gazişehir | MS | 19 Ağustos

Fenerin şampiyonluğa oynaması zor gibi geldi bana...

Okuduklarıma inanamıyorum.
Sezonun ilk maçı ile şampiyonu belirleyenler şampiyonluğu kaybedenler var. (Abartarak yazıyorum)
Sakin millet!!

Ne birileri iyi, ne birileri kötü. Bir kaç hafta geçsin kerkesin iç/dış saha performanslarını görelim, yeni gelecek transferler otursun.

8 de 8 başladığımız ama sonunu getiremediğimiz sezonlar var...

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maçta 3 gol var 3 penaltı var 20 dk da.kollansalar bile en fazla bu kadar oluyor bu takımdan.kimbilir karşılarındaki fukaralarada ne vaat etti k.o.ç. .zaten parayı alma yarışına girmiş sahadakilerin hepsi ben penaltı yaptırıcam ben gole sebep olucam prim alıcam diye.

aslında ft bu stildeki oyuncuların hayranıdır.

ama bu sene tarzının dışına çıktı. bence hata yapıyor. keşke bir formül bulup birini eklesek kadroya.
Bence o pozisyon için Henry düşündü ama herifler vermeyince Emre'yi aldı emre skillanmisa benziyor eğer direkt ilk 11 çıkarsa bence emre bizim oyunumuzu hızlandırır

Emre bir tek Sami Yen de bu oyununu oynayamıyor. Çok maçını izledim her yerde muhteşem oynar çirkeflik yapar her yerde dayılanır buraya gelince psikolojik olarak hem oyun hem fiziksel olarak düşüyor. Ya arka adalesi atıyor ya siniyor. Burda psikolojik bir etken var Galatasaray kulübü yetiştirdi sonuçta istesede oynayamıyor bizim maçlarda.
Çoğu zaman gelemiyor zaten çakma kabadayı adelesi atar her gs deplasmanı öncesi gewşek herif ya

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mumkun oldugunca cezaydi sakatlikti deyip gelmiyor zaten

Geldiği zamanda atılıyor ya da oyundan alınıyor etkisiz kaldığı için.

En son başakşehir maçı adam taraftarlardan psikolojik etkilenip sakatlandı resmen :)
Melo'lu maç
Sneijder'in füzesi

Fenerlilerde hala bir umut Emre Galatasaray'ı sami yen de kudurtsun tek arzuları ama olmuyor hiç bir zaman
Zorlamayın işte bu adam Sami Yen de kral olamaz adamın bir yerinden kan alıyorlar

FBliler bile biliyor ki su anda bir gol yeseler o mac doner. Bir araya gelenlere bak;

Sezonun ilk maci, icerde oynuyorsun, yeni cikan zayif takima karsi oynuyorsun, ilk 20 dk 3 tane penalti caliniyor lehine :D
Biz olsak mac 5+ olurdu su anda.

Geciniz bu isleri, cacik olmaz bunlardan..

Bizim forum bi tuhaflaştı son günlerde genelde okurdum ama dayanamayıp yazıyorum artık arada çünkü çok abartılıyor ilk haftada kendimizi yerden yere vurup fener şampiyon ilan edilecek neredeyse daha ilk hafta bu ki Marcao salaklık yapmasa biz de kazanırdık yangına gerek yok bu fenerden birşey olmaz 39luk emrenin sırtında gitmeye çalışıp bi yerde patlarlar rahat olun

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt