- 22 Ocak 2010
- 52.915
- 34.116
- 3.073
sivasın stoperi aaronu çok beğendim
süper ligin üstünde bir stoper ayağıda çok iyi fiziğe ise girmiyorum tam bir azman
süper ligin üstünde bir stoper ayağıda çok iyi fiziğe ise girmiyorum tam bir azman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık transa geçmiş o herif yapacak bişi kalmamış gibiYalnız 35 yaşındaki gökhan gönül hala hırsla saldırırken 33 yaşındaki sevilla görmüş mariano beni sahanın bir köşesine gömün daha diyerek çalım yememek için orta sahaya falan kaçıyor
Gittiğini biliyorumda,Dünya’nın gelmiş geçmiş 1 numaralı tescilli pislik futbolcusu olduğu için yazdım.Pepee transfer oldu
Şampiyon SivasBir de Fener kaybederse güzel bir hafta olur![]()
O sıkıntı birazcık son haftalara kadar Başakşehir'in içeride dışarıda herkesi tokatlamasından kaynaklanıyordu. Başakşehir deplasmanlarda rahat rahat kazanıp farkı 11'e çıkarırken biz deplasmanlarda nal topladığımız için bu çok haklı bir yargıydı. Ama son haftalarda Başakşehir de mallaşınca zaten bizim iç saha performansımız onlara göre çok üst düzey olduğu için tokatladık. Ama Başakşehir geçen senenin özellikle ilk yarısında deplasmanlarda ciddi bir şekilde iyi oynuyordu. Biz de en azından onlar kadar olmalıyız. Başakşehir oynuyorsa biz neden oynayamıyoruz o oyunu?Birde sürekli basında şöyle 1 algı yarıtılıyor.Neymiş Galatasarayın deplasman fobisi varmış.Görende bjk nın fb nin deplasmanlardan sürekli 3 puanla döndüğünü sanır.Geçen senede öyle diyorlardı en iyi 2.deplasman takımı olarak ligi bitirdik.Artık anadolu takımlarınında eli armut toplamıyor.Gerçekten adamlar iyi oynuyor kendi sahalarında.
Yok o salaklar kazansın da transfer yapmasın takım iyi diyeBir de Fener kaybederse güzel bir hafta olur![]()
Birde sürekli basında şöyle 1 algı yarıtılıyor.Neymiş Galatasarayın deplasman fobisi varmış.Görende bjk nın fb nin deplasmanlardan sürekli 3 puanla döndüğünü sanır.Geçen senede öyle diyorlardı en iyi 2.deplasman takımı olarak ligi bitirdik.Artık anadolu takımlarınında eli armut toplamıyor.Gerçekten adamlar iyi oynuyor kendi sahalarında.
Başak içeride verdi şampiyonluğu. Onu irdelesin mal değnekleriO sıkıntı birazcık son haftalara kadar Başakşehir'in içeride dışarıda herkesi tokatlamasından kaynaklanıyordu. Başakşehir deplasmanlarda rahat rahat kazanıp farkı 11'e çıkarırken biz deplasmanlarda nal topladığımız için bu çok haklı bir yargıydı. Ama son haftalarda Başakşehir de mallaşınca zaten bizim iç saha performansımız onlara göre çok üst düzey olduğu için tokatladık. Ama Başakşehir geçen senenin özellikle ilk yarısında deplasmanlarda ciddi bir şekilde iyi oynuyordu. Biz de en azından onlar kadar olmalıyız. Başakşehir oynuyorsa biz neden oynayamıyoruz o oyunu?
Zaten güzel oyun bekleyen yok ama bu sefer bireysel maç alan adama ihtiyaç duyuyoruz bakalım winner karakterli birini getirecekmiyiz şu dönemde umarım belhanda yerine gelir birii o karakterdeBu ligde deplasmanda rahat yenecek takım yok.
Deplasman maçlarında , zorlanmayacağımız takım da olmayacak.
Yeter ki ritmimizi tutturalım.
Biz gerekli 1 2 hamleyi yapabilirsek rahat kazanırız ki dün de rahat kazanıyorduk selçuk sagolsunBu ligde deplasmanda rahat yenecek takım yok.
Deplasman maçlarında , zorlanmayacağımız takım da olmayacak.
Yeter ki ritmimizi tutturalım.