STSL 19/20 H:1 | Sivasspor 3-0 Beşiktaş | MS | 17 Ağustos

boyd topa nerde dokunuyor ya murat denen andaval ne zırvalıyor ben mi göremiyorum

Boydun bari gözü tek top da ve ondan isteyerek yapmamistir. Ama genede rakipi sakatlamaya riskini aliyor ve ondan kirmizi kart verebilirdi hakem.

Bu arada farkettiyseniz Ziraat Türkiye Kupası hariç bütün liglerimiz şu anda sponsorsuz. Yani hiçbir yerde STSL olarak geçmiyor maçlar. Düzeltilmeli maç başlıkları. STSL değil SL şimdilik.

Bize çıkan kolay sarılar, bunlar tekme de atsa kırmızı cikmiyor

Kaleci gelip adamin kramponun altina tosaklarini vuruyor

Sonra yetmiyor kendini boyda bastirip
iyice sakatliyor net penalti olmasi lazim
kaleci atilmali

Gidin tinercilere sorun aynen bunu der

Net kirmizi

Ayrica avci basaksehir de oynattigi oyunu zor oynatir bunlara,gol pozisyonu üretmekte zorlanir bunlar

Oyle pep gibi caner’i sol ic te kullanmakla olmaz bu isler

bjk yonetici variydi aglayan simdi yine ne masallar anlatacak

Отправлено с моего SM-A520F через Tapatalk

aşağıdaki pozisyon evet daha sert ama faul mantığı açısından aynı

o maçta mane kırmızı görmüştü bu hareketten sonra

Erman Torogluna göre ya Kirmizi kart, ya kart bile yok. Tekrari tek bir kameradan gördü diye emin degilmis. Baska perspektiften görmeyi istiyormus.

Kargaların oyuncu grubu avcının pasa dayalı oyununun tam tersi.Kanattaki elemanları çok iyi değil.Q7 de artık 36 yaşına geldi.3.lük için şikeciler ile büyük çekişmeye girip alırlar.Nede olsa 3.lük genlerine işlemiş.

Mac hakkinda buyrun besiktas ilk defa forveti olmadan bir deplasman maci oynuyor bir tane kombine organize atak yok

Biz senelerdir forvetsiz oynuyoruz gomis dahil oda topu getir atayim forveti

Yatabare ilk yari her topa vurdu indirdi yatabare bile olsa.forvet cok onemli

Bunlar meteliğe kurşun atarken Q7 cingenesini nasıl tuttular herif maaşımı alamıyorum gidecem diyordu

Geri
Üst Alt