STSL 19/20 H:10 | Kayserispor 1-0 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Fb'nin bizden ekstra yaptığı tek şey daha fazla mücadele etmeleri bir de hızlı kanatları var diye bize göre hızlı oynamaları gerisi boş sadece mücadele işe yarasa Anadolu takımları her yıl şampiyon olurdu biz bireysel gidiyoruz üstüne cl maçları var ona rağmen 1 p fark var.

Azıcık takım oyunu katarsak yine şampiyon olabiliriz 2.devre Avrupa olmuyacak her türlü daha fazla puan toplarız fbnin ise maximumu bu.
linnese lisans cikarip pilav üstü kuruyu kiralarsak zaten takim bi 5 gömlek atlar, hiz kazanir.

Kendimiz biraz İyi olsak dalga geçe bilsem. Kayseri İyi savaştı.

valla bizim formanın büyüklüğünden olsa gerek biz kötü olmakta bir şekilde kazaniyoruz bu özelliğimiz var ama bu ne febede ne bejekede nede ts de yok.

İddaa ediyorum bunların oynadığı bu futbolla her maçları 3 ihtimalli.O kadar berbatki savunma oyuncuları ve anlayışları her top karşı karşıya kalabilir karşıda akıllı oynayan 1 takım olsa.

malatya maçı resmen şımarıklık yüzünden gitti gerçekten iyide oynamıstık bana göre. diğer deplasmanlardan oldukca farklıydı.
konya macına ise halen anlam veremiyorum. ama şu ligde kendi götünü düşünen her rakip fenerden bjkdan rahat puan alır.
sadece şunu bile yenemedik bak adamlar nasıl yeniyor mantığını bırakın. cidden öyle bi mantık yok.

Hadi malatya maçı neysede ben yanarım yanarım konya maçına yanarım. Top bilardo gibi sekip rakibin önüne düştü sadece o maçtaki 2 puanı verseler ben razıyım

Valla bu sene de bir şekilde şampiyon olursak bu Lunga prim filan verelim geçen senede yine tutmuştu bizi ligde sağ olsun, yedek kaleci olarak filan alalım kadro da dursun diyeceğim bu kez rakiplerimizi egale edemez reyiz böyle devammm

Bit yavruları penaltı diye ağlıyorlar, alıştılar haftalardır tabii kollanmaya. Şerefsiz oğlu şerefsizler...

Umut Bulut: 10 hafta oldu henüz kimseyi yenememiştik. Moral olarak kötüydük. Fenerbahçe maçı çok iyi geldi.

malatya maçı resmen şımarıklık yüzünden gitti gerçekten iyide oynamıstık bana göre. diğer deplasmanlardan oldukca farklıydı.
konya macına ise halen anlam veremiyorum. ama şu ligde kendi götünü düşünen her rakip fenerden bjkdan rahat puan alır.
sadece şunu bile yenemedik bak adamlar nasıl yeniyor mantığını bırakın. cidden öyle bi mantık yok.
fb 3 kez istanbul disina cikti. alanya-kayseri yenilgi. denizli galibiyet. denizli okadar kötüydü ki o haldeyken bile neredeyse puan alabilirlerdi. henüz ucan kacan bir sey yok. gazisehir ve göztepe deplasmanlarindan 3 puanla cikarsak önümüz acik. her macin hikayesi farkli gercekten.. ic sahada taraftari arkamiza alirsak zaten maclara psikolojik olarak 1-0 önde basliyoruz.

Geri
Üst Alt