STSL 19/20 H:2 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Ağustos

Adamlarin sahada Tek umudu 39 Lück bir futbolcu. Kaleci Altay iyi. Vedat iyi. Finito

Sezon sonuna dogru özellikle deplasmanlarda 50.-60. dakikalarda golsüz veya geride giren febe çok puan kaybedecektir. Basaksehirin geçen sezon basina gelen bu zaten.

Bu arada geçen sezonki basaksehirden eser kalmamis iki orta siralama takimin maçi gibi bir maç.

Çok kaliteli topçuları var hala. Yeni gelenler de tutmuş. Abdullah Avcı olsaydı yine kanser ederlerdi bizi. Ama Okan ilk 5’i zorlar. Apo gibi şampiyonluğa oynayacak bir hoca değil bana göre.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

okan skora aldanip hamle yapmiyor. yiyince tutusur.

Defans arkasına zamanında top atacak oyuncularının ikisi de yok Başakşehir’in. Buna rağmen öne geçtiler.

Başakşehir çok daha iyi oynuyor ama Fenerbahçe gol bulacaktır skorun böyle gitmesi halinde. Visca kardeşimizden maçı bitirecek gol gelecek diye düşünüyorum yine de.

4 bölge ihtiyaçlarının yanı sıra Altay’a güvenip yola çıkmaları gerçekten skandal. Uzaktan kaleye gelecek 3 sert toptan 1 i gol olur. Gerçi Volkan’ın son dönem istatiğinden yine de iyidir.

Çıldırmayalım. Mert Günok var işte. Bütün savunmayı dağıttı bir uzun topla.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rodriguez gibi beyini olmayıp yalnızca hızıyla iş yapmaya çalışan oyunculardan sıkıldım

Onyekuru'da o sınıftandı

Bu belesoglu karaktersizi futbolu bırakmadan birisi tekme tokat dovsun abartmiyorum şampiyon olmasakts olur

Mossoronun eliyle dokunmasi sonucu üzerine bomba atılmış gibi yere düşen emre b. Nin gifini yapabilecek arkadaş var mı

Geri
Üst Alt