STSL 19/20 H:2 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Ağustos

Son dk'da kazanmaları kötü oldu ama abartmamak lazım. Hele 2/2 yaptık diye transfer yapmazlarsa şapa otururlar. Belki de daha hayırlı oldu. :D

Max Kruseyi gördünüz mü her rakibi Gazisehir sandi galiba alemden gelip maca cikmis gibiydi herif.

Fenerbahçe beklediğimden biraz daha derli toplu ama, Visca'da el insaf arkadaş. Dünyaları kaçırdın be adam. Son gol hariç goller de zaten şapkadan tavşan çıkma olayı. Bu arada Azubuike müthiş futbolcu. Keşke biz düşünseydik.

Bizim takım otursun şu lanet olası falcao transferide bitsin bu mal takımı 6.hafta folluk yapmassak futbol bilgimi sorgularım.

Bakalim erken soylemek ama ,bu lige bu oyun yetiyor iste
Sonuc odakli oyun ,moralli basladilar neticede
Sen de denizlide ikindin durdun ,iki yildir da gol atacak adam ariyorsan daha ft de bir yere kadar
Yahu abartmayalım bence denizli maçında penaltı başarılı olsa şu an çok iyi takım çok süper takımdık emin ol. Orta sahanın önemini görmek gerekir selçuk denen kımıl zararlısı ile çıktığımız her maç puan kaybı banko emin olun kendisi eksik olsa eyvallah ama arkasındaki önündeki adamıda butboldan bezdirip 9 kişi oynatıyor.

Bu forumu da anlamıyorum. Konuşana hemen kuş deniyor, komik..

Hala bir sürü eksiğimiz var ve hala aksiyon yok ve hala Falcao..

Rakibinde özgüven kazandı, biz de hala Selçuk' la oynayalım, Yedek defansımız yok, Hızlı bir kanat oyuncumuz yok ve en büyüğü Diagne' ye kaldık.

Beceriksiz ve basiretsiz yönetim ve geçen seneden ders almayan yeteneksizlikler ordusu.

Fatih Terim' de bir yere kadar ki bu sene zaten federasyon, medya hazırlandı. Adam bir de onlarla savaşacak..

Rakiplerin diri olmasindan bir sakinca yok. Öte yandan iddiali olmalarinda ve bizi zorlamarinda fayda var. Bizim takimdaki oyuncularin cogu gamsiz, is sikiya binmediginde dagiliyorlar.

Sikecilerin kadrosu kalburüstü Anadolu takimi kadrosu. Ayrica fizik olarak uzun lig maratonunu kaldirabilecek bir kadro da degil. Üstelik finansal olarak bittiken daha da batarak kurdular kadroyu.

Tüm bunlara ragmen bize yeni ve güclü bir yönetim sart.

Forumda da kısır döngü var. Üyeler değişiyor yorumlar aynı.

sag beksiz stopersiz oynayan fenere sadece 1 gol atabildiler o da kalecinin asistiyle.

okan hocayim diye kenarda duruyor. bu basaksehir küme düsse de tarihe olsa artik. rezil rüsva köpekler.

Geri
Üst Alt