Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin kadro baya kötüydü ama o halde kazandılar.Bu senede onlar olsun her sene biz olamayız.Yarın herhangi kötü bi sonuçta yönetim sonunu hazırlar..
Zamanında Tulun denilen futbol cahilinin kulübe attığı kazıktır.Onu stoper diye oynatana tüküreyim. Sahilde koşu yapıyo sanki o pozisyonda. Öyle stoper mi olur
Ts ligin belki de en kötü takımlarından Kasımpaşa'yı yenemiyor. 4 yedi bugün Paşa. Trabzon klasik her sezon başı övülür sonra maksimum 4. olur.TS'nin oyunu Feneri katlar.
TS olamaz diyorsan Fener de olamaz. Göreceğiz
mevlana bu duruma kızarYarın konyaya hoppi hoppi kucak dansı yaptırmalıyız haklımıyım üstadım @Ünsal Vardar
Yahu abartmayalım bence denizli maçında penaltı başarılı olsa şu an çok iyi takım çok süper takımdık emin ol. Orta sahanın önemini görmek gerekir selçuk denen kımıl zararlısı ile çıktığımız her maç puan kaybı banko emin olun kendisi eksik olsa eyvallah ama arkasındaki önündeki adamıda butboldan bezdirip 9 kişi oynatıyor.Bakalim erken soylemek ama ,bu lige bu oyun yetiyor iste
Sonuc odakli oyun ,moralli basladilar neticede
Sen de denizlide ikindin durdun ,iki yildir da gol atacak adam ariyorsan daha ft de bir yere kadar
Bu sene farklı bekliyorum. Açıkçası sadece futboldan değil, siyasi olarak da öyle..Klasik Ts. Sezon başı övülür, şampiyon olacak denilir sonra 4.olur.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
haftaya bu gazla o stadda trabzon 3lük bile olabilirHaftaya trabzonu yenerlerse ciddi seyler olabilir.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi