Serkan Gürkan
10 Numara!
Denizli’de 3 puan bırak adamlar bu deplasmandan ekstra 3 puan alsın...
Geçen sene gibi geriye düşersek sampiyon olamayız...
Geçen sene gibi geriye düşersek sampiyon olamayız...
Uğur İz ·
Falcao da gelirse adamlar daha ne yapsın anlamadım ?
5 de 5 yaparak Arenaya gelsinler ama havaya girerek gelsinler bakalım o zaman ne olacakHaftaya hamsileri yendiklerinde seninde görüşlerin değişecek.
Geçen hafta dedim 3 te 3 yapacaklar.
Yedek defansımız var mı ? Marcao ve Luyindama sakatlanınca, yorulunca Ahmet Çalık, Donk' la mı devam edeceğiz ?
Yıllardır başarımızın sırrı hızlı kanat, Babel' le olacak mı ? Babel kalitesiz mi hayır değil ama kağnı gibi takımız.
Forvet zaten büyük soru işareti..
Biz şampiyon olamayacaksak Trabzon'un şampiyon olmasını isterim ama gidip ligin en kötü takımı Kasımpaşa'yı yenemiyorsan kusura bakma da benim için şampiyonluk adayı değilsindir. Malatya'yı yeneceklerinden de şüpheliyim.Bu sene farklı bekliyorum. Açıkçası sadece futboldan değil, siyasi olarak da öyle..
fb gecen seneyi bile son maclarda aldigi puanlarla 6.bitirdi. azicik iyi oldu mu herifler en kötü 2.bitiriyor zaten. biz 1.olabilecez mi önemli olan o.
deplasmanda kac galibiyet alabiliriz onu sorgulamak lazim. denizli macinda sak sak hemen 2 tane atip bitirecektin.
kac yildir fener galibiyetimiz yok5 de 5 yaparak Arenaya gelsinler ama havaya girerek gelsinler bakalım o zaman ne olacak
Yok fbyi övüyosunuz falan diyen var, cinsmisiniz olm siz. Fb çok iyi takım falan değil ama belli başlı noktalarında iyi adamları (vedat, emre vs) takımı çok değiştirdi ve en önemlisi havaya girdiler. Ayrıca, kaç senedir ligi izlerim, son dakika gollerinin şampiyonluğun şifresi olduğunu çok iyi bilirim.
Varsın bu senede onların olsun sorun değil bu arada.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rize başkanı vermedi bize, mevzu para değil.Deniz falan hadi neysede
Vedatı alacaktık arkadaş. Bu adamdan hem iyi fayda alacaklar hemde iyide para kazanacaklar. 500 bin euro için kaçırmayacaktık
En doğru yorum olmusYahu hangi hırs arkadaşlar.Başakşehir son 5 dk 10 tane top kaybetti.Haliyle geldiler attılar.Duyan da Fenerli oyuncular adım atmadık yer bırakmadı,söktü kopardı sanacak maçı.