6. hafta koyduktan sonra tekrardan aliye kufur etmeye, intihar etmeyi düşünmeye başlarlar.

2019/20 sezonu gol kralı gol atamamış mı?

Hayretler içindeyim fener nasıl son dakikalarda atamadı.
Normalde atmaları lazım

Fener Trabzon'u içerde yenememeye başladı

6f64354ec45.png

En son 5 atıp yolluyorlardı Lemina falan derken unuttuk maçı :asd:
Galatasaray adı böyle bir şey işte. Sen öyle yok tazminat şu bu dersin gündemi değiştirmek için Galatasaray çıkar bir emoji (Öz🔥) atar millet derbi maçını da unutur, transferini de. :hat:

:falcao:

Yere göğe sığdıramadıkları tolga'yı gömmeye başlamışlar. Ulan beyinsizler zaten her maç aynı performansı gösterse, yılın yarısı sakatlanmasa biz niye götüne teneke bağlayıp gönderelim adamı. Bu kadar da mı kafanız çalışmıyor

Ben yorum yaparken haftaiçi AEK maçına çıktıklarını unutmuştum. Trabzon eğer avrupadan uzaklaşırsa ligde baya iddalı hale gelebilir.

Şu maçta en uyuz olduğum nokta,ilk 20 dakikada şikeci Fener’i yalaya yalaya bitiremeyen forum sakinleri.
Gördük işte dediğimiz çıktı.Alın işte balon erken patladı.

Dünya gözüyle Emre'nin bacaginin kırılıp yada dur caprazlarin gittiğini göreyim şampiyon olamasakta olur
Emin ol ki bizim şampiyonluğumuz onun canını daha çok acitir.
Sakatlanmasin ama bizim sampiyonlugumuzu görsün.

Hayretler içindeyim fener nasıl son dakikalarda atamadı.
Normalde atmaları lazım

Fenerbahce´nin bu refkeksi göstermemesi, fenerbahce sevdalisi kardeslerimizi üzdügü icin, bizi de üzmüstür elbet.

Dostluk sagolsun :tbr:

Demistim,daha onuncu dk.da yazmaya basliyor bazi arkadaslar. Mac bitmeden kimse kimseyi gecmis olmuyor,fener cok kacirdi ,ts de armut toplamadı onlarda kacirdi.Her iki takim ofansta fena degil ama defansları araya cok top kaciriyor,malesef bizde de oyle. Besiktasi daha seyredemedim

Falcao geldi, fb liderligi kaybetti

Ne falcaoymus arkadas

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt