Hayretler içindeyim fener nasıl son dakikalarda atamadı.
Normalde atmaları lazım

brıgton dan da forvet almısız herıfı ızledınmı hıc sence nasıl
fm profılını gördum elmander gıbı geldı bıraz

Şu maçta en uyuz olduğum nokta,ilk 20 dakikada şikeci Fener’i yalaya yalaya bitiremeyen forum sakinleri.
Gördük işte dediğimiz çıktı.Alın işte balon erken patladı.
Yahu neden yalasin millet kalede ugurcan gibi kaleci olmasa 4 5-2 3 biterdi gecen seneye gore iyi oynuyorlar hirsli presli ama iste bu futbol haftaya alanya koysun semsiye tersine doner

Benim gördüğüm şikeci Fener ligi orta sıralarda bitirir.
Geçen seneki küme düşme korkusu yaşama ihtimalleri az gibi.

fb de Vedat yerine Falcao olsa maci 5-0 alabilirlerdi. Top class golcünün önemini görüyoruz. Firsati buldun mu affetmeyeceksin. Falcao da bu ahlaksiz takimi affetmeyecek zira.

Bunların ikisinde de bir bok yok hele fener o kadrosuyla pas oyunu oynamaya çalışıyor ya akıllı her takım feneri hoplatır. Ayrıca o defans ne ya :D lan bir adam bir maçta 3 kere aynı hatayı yapar mı.

-Bücür şeytana şu ligde gösterilen ayrıcalık varya üst seviyede. Malüm fetocu bu heriften korkan fırat gibi hakemler muhtemelen aynı yolun yolcuları.
-Tolga ciğerci ayağımı biliyorsunuz demişti daha 2 hafta önce kaleye 10 metre falan vardı topa bir koydu taca gitti asd mal ya.
-trabzonun kalecisi git gide iyi olmaya devam ediyor bu heriften bir bol olmaz dedim ama yanıltacak muhtemelen umarım türkiye futbol bataklığından en kısa sürede uzaklaşır. Seneye giderse üst seviyede bir kaleci olur az daha bekleyeyim derse max onur olur.
-Ekuban çok fena adam kritik seviyede bir tık üste koyduğu anda yazın 15ten aşağıya gitmez.

Yahu neden yalasin millet kalede ugurcan gibi kaleci olmasa 4 5-2 3 biterdi gecen seneye gore iyi oynuyorlar hirsli presli ama iste bu futbol haftaya alanya koysun semsiye tersine doner
Trabzon’un boş kaleye atamadıkları ne olacak?Trabzon’un kaçırdıkları daha net.Penaltıları da verilmedi.

Ugurcan yerli Muslera mubarek. İnanilmaz refleksleri var. Lakin ayagi da bir o kadar kotu. Tabii yasi genc, bu eksigini belirli oranda kapayabilir.

Nwakame acayip delici bir adam. Lakin gram zeka belirtisi ve bitiricilik yok. O yuzden diyorum ya, asla buyuk takim oyuncusu olamaz. Tabii, adamlar 2M'a aldilar bu herifi. F/P 10/10.

İkinci yari baslarken cikan herif acayip bos. Bir de paso artistlik yapiyor.

Sorloth mudur nedir, tam bir yetenek fukarasi. Eger Sturiddge tutmazsa TS bugun de oldugu gibi sabaha kadar oynasa zor gol atar.

Geri
Üst Alt