STSL 19/20 H:4 | Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

bu macın sonucunu halisin bet suratını belirleyecektir yoksa kadrolar mukayese bile edilemez.

Feneri cok kucuksedigimizi fark ettim.
Sofascore verilerine gore en Cok pozisyona giren (17) en cok direkten donen top 4, topla oynama %68, isabetli pas 546 ve yine mac basina şut 15 ile hepsinde liderler

burasi ayni antuya dönmüş yav baslik ölü yakistiramadim siz değerli futbolseverlere

Dikkatle izleyeceğim kırmızı kartlık, sarı kartlık pozisyonları

Kimsenin feneri küçümsediği falan yok zaten kucukler. Hakemler zir zir maç boyunca bin kere oyunu durduyor bizim maçlarda açın bakin bakalim fenerin boktan maçlarında kaç kere hakem maçı durdurmus kac karar fener lehine çıkmış izleyin aha bugün.

Feneri cok kucuksedigimizi fark ettim.
Sofascore verilerine gore en Cok pozisyona giren (17) en cok direkten donen top 4, topla oynama %68, isabetli pas 546 ve yine mac basina şut 15 ile hepsinde liderler
onlar kendilerini olduklarından daha yuksekte görüyorlar.kötü oynamiyorlar bence abartildigi kadar iyi de degiller. Ama bu kısıtlı kadro ile ki şu an hepsi en iyisini oynuyor sezon sonunu getirmeleri zor bana göre tabi arkadan destek atılmazsa

fenerin yedekler iyi zajk ferdi mevlüt is yapar

gecen sene hic kimse yoktu

Fenerin tek artısı bizden çok daha tempolu oluşu. Emre mor ve lemina ile tempomuz yükselsin bunları rahat yeneriz

Ligdeki her takım bizden daha tempolu sadece fener değil.

Bizde tempo 0

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt