STSL 19/20 H:4 | Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Altayın çok büyük iki eksikliği var.

Bir yandan gelen hemen hemen her topta hata yapmaya müsait.

Ve hemen her gelen şutu öne doğru sektiriyor.

Çizgi üzerinde iyi reflexleri olup bide inanılmaz kaleci şansına sahip fenerde izlediğim maçlarda.

Birde fener vasat bir takım olsada bu 40 yaşında ki emre kilit oyuncuları olduğu bariz anlaşıldı bu maçla birlikte.

Hoca biraz sakin düşünse mariano japon gibi adamları ara ara oynatmayip dinlendirse çok daha fayda gorebilirz

Arkadaş, bizim maçlarda bu VAR hakemleri utanmasalar orta sahadaki faullere bakacaklar. Yaptığımız her faulde orta hakem sarı, VAR hekemleri kırmızı kart kovalıyor. Ama her ne hikmetse fb lilerin ceza sahasında olan hiçbir pozisyona VAR bakmıyor. Gustavo iki tane aynı tip faul yaptı. Hakem kibarca uyarıyor. Ceyhun indirdi carrtt sarı. Ceyhun hak etti de Gustavo hak etmedi mi?

bu benim tanidigim gustavo degil
eger bu böyleyse fenerin isi cok zor

Türkiyedeki istisnasız her takımda stoper problemi var şuan sanki. Bukadar zor mu doğru stoper ikilisini kurmak

Golden once bi pozisyon vardi Dirar’di galiba net ittirdi adami, ben mi yanlis gördüm yav yayıncı kurulus 1-2 saniye gösterdi gecistirdi

O pozisyonda itti eyvallah da İngiltere Ligi’nde neler yapıyorlar da faul vermiyorlar. Kendilerini atmayıp çata çat oynasalar her takım Fener’i içeride, dışarıda yenebilir. Ama sürekli bir kendini atma çabaları. Orada yere düşen oyuncu ayakta kalıp ver kaça girse belki gol atacaklardı. Nefret ediyorum şöyle futbol katili olaylardan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arkadaslar nasılsınız aşayiş berkemal mi

Alanya ligin en zor deplasmanı. Deplasmanda şu oyundan fazlasını kimse oynamıyor zaten. Haftaya Malatya deplasmanında daha iyi oynamayacağız muhtemelen.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam fenerlisin anladık da ligte en iyi topu fener filan oynamıyor. İlk günden beri diyoruz, kırılgan bir takımınız var. Emre yoksa zaten top dağıtacak adam bile yok. Sadece peş keş çekilen maçlar var..

Alanyali oyuncu taci geriden ve hizli kullaninca, hakem maci durdurdu ileriden kullan diye böyle birsey ilk defa görüyorum sonra top gol oldu hahaha
Gölün mimarı hakem kesinlikle.

Adam orada istem dışı antrenörlük yaptı Alanya lehine :) büyük taktisyen helal olsun

Kimse kusura bakmasin su arkadasimiz biraz ne desem. Ilginc galiba. Neyse hea Emrecim.
Fenerbahçe'nin müthiş futbol falan oynadığını iddia etmiyorum ancak diğer iki rakibine göre daha iyi oynadığını söylüyorum. Ne var bunda bu kadar ilginç anlamadım. Galatasaray hatta Beşiktaş bile kadro kalitesi olarak Fenerbahçe'den çok önde ama şu an için bu kalite farkını gösteremedi iki takımda.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stoper olayına bende katılıyorum genç stoperon yanında tecrübe elzem cahill bostaydi eğer alsaydık bizim ligte popescu etkisi yapabilirdi tecrübe çok önemli

fener kalite olarak bizden uzak ancak bunu taktik disiplin ve kondisyon ile kapatip onumuze geciyorlar. Birebir baktigimizda fenerden neredeyse hicbir adami alip bizde 11 oynatmazsin ancak kolektif olarak bizden iyi top oynuyorlar. Fatih hocanin taktik disiplin olarak bir an once devreye girmesi gerekir. Geri nasil kaybettigi topu kovaliyorsa feghouli ve Babelde kovalayacak.

Alanyanin 2 golu var demiştim, 1i geldi digeri de gelecek arkadaslar daha once hic yanilmadigimi burada herkes bilir
can-ül emin de derler

Geri
Üst Alt