STSL 19/20 H:4 | Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Demekki maç içinde taç tı oydu buydu bi iki hata yapacaklar sonra da yenilirlerse iptal ettirmeye çalışacaklar

Bu ligi izlemek için 9 aylık sözleşme bitsin..hayat da para verip izlemem bi daha

Yaw ne tekrarlanması bu kadarda şaşırmayalım artık.Aynı golu arsenal yedi daha 2 gün önce.Her hafta böyle 10 maç tekrarlanır heralde bu olaydan.Hemen 2 algı yapıyorlar heyecan kasıyorsunuz arkadaş 1 sakin olun.

Hafta sonu Arsenal maçında aynısı olmuş oyna devam.

O mactaki durum biraz daha degisikti yalniz. Kaleci topu ayagindan cikarirken Cleverley nin (yukardaki oyuncu) ayagi biraz ceza sahasinin icindeydi, yani aslinda golün iptal edilmesi gerekiyordu.

Bundan alakasiz Fener'in yedigi golde hata falan yok.

sdfsd.png

Tekrar edilmez. Korkmayın bu kadar şunlardan. Ne 28 şampiyonluk kabul edilecek ne de bu maç tekrar edilecek. Çünkü iki olay da palavra. Kendileri de biliyor bunu. Başarısızlıklarını örtmek için gündem değiştiriyorlar.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman ben de diyorum ki niye mücadele ediyoruz versinler kupalarını.Çok yanlış düşünüyorsun
Sana katılıyorum, haklısın, ama demek istedigim adamlar ipleri almış. Varsa yapılacak birşey yaparız, ama TFF çıkıp maç tekrarlanacak derse kim ne diyebilecek? Bunu samimi olarak soruyorum gerçekten. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor.

Fenerbahçe'lilerde Ali Sami Yen'de ne yapacağız korkusu var. Falcao'yu Fenerbahçe savunması ile birlikte bir düşünün.

Kuralları bilen arkadaşlar bu maç iptal olur mu? Sosyal medyada farklı farklı söylemler var. Birisi aydınlatsın
Yav nereden iptal oluyor hacı. Penaltı atışında da oyuncular ceza sahasına giriyor. Hakem penaltıyı geçerli sayıyor. O zaman her maç tekrar edilir. Dün Watford'un attığı ilk gol ile aynı

Geri
Üst Alt