Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.855
- 12.844
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuregime su serpen 1 postBir bok olmaz yav şu salakların algılarından bu kadar korkmayın siz de
Hafta sonu Arsenal maçında aynısı olmuş oyna devam.
Taç mevzusu neTekralsaydı hakem hatası olurdu.
Bu da sinsiRtaş bu yaz transfer programalrını full izlediysen bu domaç denen sinsi herif her programda fbyi gazlayıp bizi yerin dibine gömdü
Kaleci hızlı başladıysa hata olmaz diyolla.O mactaki durum biraz daha degisikti yalniz. Kaleci topu ayagindan cikarirken Cleverley nin (yukardaki oyuncu) ayagi biraz ceza sahasinin icindeydi, yani aslinda golün iptal edilmesi gerekiyordu.
Bundan alakasiz Fener'in yedigi golde hata falan yok.
Ekli dosyayı görüntüle 61138
Bunu direkt Evren e atsaniza
Sana katılıyorum, haklısın, ama demek istedigim adamlar ipleri almış. Varsa yapılacak birşey yaparız, ama TFF çıkıp maç tekrarlanacak derse kim ne diyebilecek? Bunu samimi olarak soruyorum gerçekten. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor.O zaman ben de diyorum ki niye mücadele ediyoruz versinler kupalarını.Çok yanlış düşünüyorsun
Yav nereden iptal oluyor hacı. Penaltı atışında da oyuncular ceza sahasına giriyor. Hakem penaltıyı geçerli sayıyor. O zaman her maç tekrar edilir. Dün Watford'un attığı ilk gol ile aynıKuralları bilen arkadaşlar bu maç iptal olur mu? Sosyal medyada farklı farklı söylemler var. Birisi aydınlatsın