STSL 19/20 H:4 | Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Hiç alakası yok bugün ürettikleri pozisyon sayısı sıfır, tamamen fenerin defans olmayan defans oyuncularının bireysel hatalarından atılmış üç gol he biz yine yeniliriz tabii ama bu Alanya iyi oynadığından filan değil.
Bizde aynı bugünki fener gibiyiz. Ortasaha stoperler arası 30 metre. Arkaya atılan her top pozisyon oluyor.

Fazla şımarıp fazla bişey sanmislardi kendilerini iyi oldu Vedati bir dünya yıldızıyla bir tutuyorlardı, Kruseye Gustavoya los galacticos damgası vuruyorlardı. Altaya Musleradan iyi falan diyorlardı. Yenilmeleri iyi oldu. 28 Eylüldede babaları tokatlar iyice ayılırlar

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbol ne garip bir oyun ilk yarı oyunanirken burada ki arkadaşlar yorumları ve antu'da ki yorumlar çok komik içler acısı bir durum rakı'mi içerken meze yerinde okur daha fazla keyif alır eğlenirim

Uzun zamandır kullanmamıştım.

59013a0453917c095f7c5516e09fda26.jpg

sent via GSC

Bizde aynı bugünki fener gibiyiz. Ortasaha stoperler arası 30 metre. Arkaya atılan her top pozisyon oluyor.
Tamam da şu an oyunumuz en kötü halinde Alanya ile ne zaman oynuyoruz bilmiyorum ama illa ki gelişeceğiz veya stoperimiz en azından orijin stoper keza sağ bekimiz veya sol bekimiz bla bla bir sürü etken var hani onlar yenildi biz de yeniliriz demek bence doğru bir yaklaşım değil gayet yenilebilecek bir takım ilk yarı hiçbir şey üretmedi Alanya, Altay gol ikram etti hepsi bu.

Kural hatası var diyolar başka takım olsa neyse de fenere karşı yapıldığı için kesin tekrar edilir

Bizim bu stoperleri, yok bunlar oynamaz da Sadık+Serdar çıkarsa(xd) patates etme ihtimalimiz baya yüksek. Fener önde basarsa ki büyük ihtimal basacaktır o bölgeden çıkmayı başarırsak ki kasımpaşa maçında emarelerini gördük bunları baya rahat yeneriz. Muriqi de Luyindama'nın seveceği tarzda boğuşabileceği bir santrafor. Tek dikkat etmemiz gereken olay duran toplar, kenar ortalar. Deniz Türüç'ü üzeceğini düşünüyorum Naga'nın. Fazla orta şansı vermemek lazım o elemana.

Kural hatası mı? ))))))) Keşke kural hatası verseler de görsek diğer 15 takım tepki verecek mi? Seslerini bile çıkarmazlar.

Geri
Üst Alt