STSL 19/20 H:4 | Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Tekrar filan edilmez hacı maç , hakem hatası.
Ki tekrar edilse bile fener yenemez.

Tamam da şu an oyunumuz en kötü halinde Alanya ile ne zaman oynuyoruz bilmiyorum ama illa ki gelişeceğiz veya stoperimiz en azından orijin stoper keza sağ bekimiz veya sol bekimiz bla bla bir sürü etken var hani onlar yenildi biz de yeniliriz demek bence doğru bir yaklaşım değil gayet yenilebilecek bir takım ilk yarı hiçbir şey üretmedi Alanya, Altay gol ikram etti hepsi bu.
Şu sahaya yayılma işini bi halletse hoca , bizim kalitemize yaklaşabilecek takım yok zaten ligte. Kompakt duramıyoruz sahada. Buna artık acil çözüm bulunması lazım. Geçen seneden beri geniş oyun oynamaya çalışıyoruz. Hadi grçen sene onyekuru vardı baya iş yapıyordu o oyunda ama şimdi dar alanda oynamaktan başka çaremiz yok. Takımda kaliteli ayak kaynıyor, bu ayakları geniş alana yayarak kendi ayağımıza sıkıyoruz

Ceyhuna hemen sarıyı veren hakem Gustavo iki tane faulu peşpeşe yaparken kartı bi tarafına soktuğu için vermedi herhalde gerçekten çok art niyetliler abi hakemler yok yani ben inanmıyorum kötü hakemliğe filan bu kadar, Dirar ve Zanka pozisyonları bariz penaltı yükselen adamı formasından çekiyor oyun kuralları içinde değil, Dirar aleni itiyor tartışılacak neyi var yine neden verilmez ki bunlar

Fenerbahçe’nin efsane teknik direktörü, Ozan Tufan ve Jailson’u defansa ne diye koymuş ben onu anlamadım.

Golü tekrar izledim şimdi. Kural hatası yok bu posisyonda.

Kuralı İyi bilmiyor demek ki buda.

Topa müdahale eden kişi ceza sahasının dışından geliyor bu bir.

Iki cisse passif durumundadır ve ceza sahayı terk edecek zamanı olmadığı için aut vuruşu tekrarlanmaz.

Net Kural budur

Мutluluğun resmi :

1568664146006.webp

ali halisede bok atamaz herif hertür pisligi yaptı karı profesörünü güzelce silkeler

Neymis bu sefer kural hatasi. Her maci tekrar edelim ya TFF dogru duzgun hakem cikaramadigi icin bu nasil bir dongudur.
sözde atista cisse iceride ve golü atti diye kural hatasiymis
AMAAA
a) topa basan ve kapan disaridan (yani bu madde ortadan kalkiyor)
b) cisse tam disariya cikti hemen iceriye basti
c) hizli kullandi altay. oradan nasil hemen ciksin cisse?

cisse topa basip kapsaydi olay farkliydi

Geri
Üst Alt