STSL 19/20 H:4 | Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Kural hatası tartışmaları için;
Bu hafta aynısı Arsenal maçında oldu ve devamında Arsenal gol yedi. Arsenal’in yediği 1. Gol. İngiltere’de konuşan, tartışan oldu mu acaba

renktaşlar maçı izlemedim.
Asporu açtım kural hatası filan var diyorlar?

durum nedir?
Gerçekten kural hatası varmı?
Maç tekrar olur mu?

. Wenn ein Gegner, der sich bei der Ausführung des Abstoßes im Strafraum befindet, den Ball berührt oder einen Zweikampf um den Ball beginnt, wird der Abstoß wiederholt. Wenn sich bei der Ausführung eines Abstoßes noch Gegner im Strafraum befinden, weil sie keine Zeit hatten, den Strafraum zu verlassen, lässt der Schiedsrichter das Spiel weiterlaufen.

iste dedigim TAM BURADA!!!
Eger bir oyuncu Atista iceride olup topa basarsa veya pres yaparsa TEKRARLANIR!
Eger kullanista oyuncular saha icinde olurlarsa zamanlari yoktu diye devam ettirir hakem

Aaaa "offside dan gol attı, yok top hakemin kıçına çarptı, maç tekrar" mevzuları biteli 20 sene olmadı mı?

tac olayini kural hatasi olarak hic görmesinler. orada bir bok cikmaz hele

Kuralı bilmeyen gerizekalı tv yorumcularıyla dolu ...

Ulen mallar hızlı oynayan kaleci.. topa basan dışardan geliyor

Vay arkadaş.
Önce Selçuk Dereli 2. golde kural hatası var dedi.
Şimdi de Deniz Çoban yanlış yerden taç atılırsa aynı takım taçı tekrar atamaz. Rakip atmalıydı diyor.

Eeee o zaman toplanak şampiyon diye fenere. Tamam alanya özür dilesin 3 tane attığı için. 3 puanı fenere yazalım 3-0 ile

Su ulkede hakem hakkinda konusuluyor baska bisey degil. Yemin ederim bunaldim artik.

amac gündem degistirmek mac tekrarı filan degil bunların rezil oyunu rezil oyuncular baskanları hocaları konuşulmasın amac

Geri
Üst Alt