STSL 19/20 H:4 | Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Yanlış kunlanmış ise ve hakem görmedi ise hakem hatasıdır.

Ohohooo..... her yanlış taç atışında Kural ilahi ile maç tekrar edilir ise binlerce maç tekrar edilmeli dünyada yahu :)

Her maçta yanlış taç kullanımı mevcut oluyor az veya çok. Uçmuş bunlar
Yanlış yerden kullanınca da zaten hakem uyarıp yerinden kullan diyo de mi.ben mi yanlış bilyom abi kafam durdu

Vedatli Fenerbahce ile ayni puanda olacak ne yaptin hey Galatasarayli

Altay’da ısrar etmeleri gerekir. Çocuk yetenekli ancak 4 büyük takımın kalesini koruyamaz. Neyseki onların cenahta da “genç oyuncu kazanıyoruz puan kaybetsek de” diyen zeka kıtı bir kitle mevcut. Kalede Altay olsun tam kadro gelsinler Arena’ya.

Ayrıca hiç bir kanalda hakemin rezil yönetimi konuşulmuyor. Her şeyi geç iki eliyle topu havada kesen Jailson’a sarı kart vermiyorsan hakemim diye gezmeyeceksin.

Bunların her yeri boyalı. Boyanın arkasında da felaket kötü bir kadro var. Kruse’yi ve Vedat’ı kitleyen her takım puan alır demiştim. Hala ısrar ediyorum. Erol hoca da iyi çalışmış. 5-6 olurdu maç biraz dikkatli olsalar.

Kural hatasını da geçiniz. Hiç bir şey olmaz.

2 kuş beyinli olduğu kanalı izleyip maçın tekrar oynanacağını sananlar var. Trt’de kural hatasının olmadığını açıkladılar çünkü Cisse geri dönüyordu ve kaleci çabuk kullandığı için adam çıkamadı.
Ahmet Çakar’da şu anda açıklıyor.
Kural hatası yok ama fenerasyon yine de tekrar ettirebilir.

ağlamaya doyamadı gavatlar
sorsan tüm dünya kendilerinden korkuyor

Boyle aptal aptal kurallar koyup kafa karıştıran uefa&fifanin da abv.

Aspor’daki salak hep Fener’liler delikanlı olmak zorunda mı? Bu kez hakkımızı arayalım diyor.

Bu adamlar ya algı oluşturmada mükemmel ya da şizofren.

Tüm tarihinizde delikanlılık gösterdiğiniz bir tek anı göster, bundan sonra Fener’e karşı bir tane negatif şey söylemeyeceğim. Hakikaten manyak bunlar.

Geri
Üst Alt