Ahmet Selim Türk
Yeni Üye
- 23 Haziran 2009
- 98
- 102
- 1.303
Watford'un Arsenal'e daha dün attığı golü kuralı anlayıncaya kadar izletmek lazım bazılarına
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apturkerim delirmedi miahmet cakar bir salaga anlatilir gibi anlattti
tertemiz gol
Ozaman oyna devam.Yanlış kullanma değil diyolar yerinden kullanmamış
Alanyasporlu Junior Fernandes cok kral bir adam, su an ligin en underrated oyuncularin basinda geliyor. Geldiginden beri Alanyaspor´da cok yüksek seviyede katki veriyor, ilk defa Basaksehire 2 gol. 1 assist yaptigi 2017/2018 sezonu macinda ciddi gözüme carpmisti, hem hayvan gibi fizigi hemde teknigi ile dehset bir adam. Biraz Babelimsi gec acilmis bir oyuncu. 2.5 milyon ero ödemis Alanya, gerci Alanya icin az para degil, ama net olarak takimi ligde tutan oyuncularin basinda geliyor...
Geçen devre arası onyekuru yerine sezon sonu için önermiştim. Hem hızlı hem güçlü hem şutu var hem teknik ama ağzıma ağzıma vurdularAlanyasporlu Junior Fernandes cok kral bir adam, su an ligin en underrated oyuncularin basinda geliyor. Geldiginden beri Alanyaspor´da cok yüksek seviyede katki veriyor, ilk defa Basaksehire 2 gol. 1 assist yaptigi 2017/2018 sezonu macinda ciddi gözüme carpmisti, hem hayvan gibi fizigi hemde teknigi ile dehset bir adam. Biraz Babelimsi gec acilmis bir oyuncu. 2.5 milyon ero ödemis Alanya, gerci Alanya icin az para degil, ama net olarak takimi ligde tutan oyuncularin basinda geliyor...
Okan reiste bulmuştu defoları ama visca denen herif içine etti pozisyonlarınşikecilerin defolarını iyi gözleyen her teknik direktor yenilse dahi pozisyon buldurur gol attırır takımına en basit örnegi bursa maçı aslında.
Süper lig üstadı @Egemen Bayrak jr fernandes şov var demişti maçtan evvel.
Böyle ise oyna devam...Yanlış kullanma değil yerinden kullanılmasını istedi.

Geçen devre arası onyekuru yerine sezon sonu için önermiştim. Hem hızlı hem güçlü hem şutu var hem teknik ama ağzıma ağzıma vurdular
Dört dörtlük anlatmış işte konuyu sonunda birisi medyada.
Ahaha bak benim dediğim ilkyaridaki pozisyon ben bile dogru bilyom ya mevzuyu neyse gulek gecek bari abiBöyle ise oyna devam...
Bunun üzerinden ağlamak bile oha yani. Bu kural veya uygulama üstelik yeni değil ki yahu.
Yerinden kunlanmadıysa taç olması yerden diye tekrarlar hakem... Bunun üzerine ısrarla tekrar yanlış yerden yine atış olursa hakem diğer takıma taçı verme yetkisine sahiptir.