STSL 19/20 H:4 | Gazişehir 3-2 Beşiktaş | MS | 14 Eylül

Gaziantep küme düşer.
Beşiktaş şerefli 3. lüklerini biraz daha geriye çeker şerefli 5. olurlar.

Fikret Orman: “Top nasıl olursa olsun çizgiyi geçsin diyen takım değiliz diğer takımlar gibi”

Bjk li oyuncu sakatlık nedeniyle topu bırakan rakibinden aldığı topla gol atmaya çalıştı

Sizin şeref anlayışınız bumu fiko

hücum oyuncularini cikarip orta saha veya defans koyarak takimi baltaladiklarini anlamiyorlar nedense. gazisehir bu maci 3-0dan bile az kalsin veriyordu. o kadar dakika it gibi kosup 2 dakikada tüm emeklerini heba edersen psikolojik olarak cökersin. gazi bu maci alamasa haftaya rizeden kesin 5 yerdi o moralle.

De buryn videoları izletiyormuş hahsnsmfmfmf

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlgili resim
Erkeğini arzulayan gariban

Pozun adı

iyi ya tarafatrı sağlam giydiriyo suan apoya
daha senı o en kücük stresde rengden renge giren bünyeni bayıltmaktan heder edecekler dur sen hele.

apo muhtemelen 2-3 hafta sonra istifa eder.. Görünüşe göre Okan Buruk'ta istifa eder. Apo 8-9. haftada Başakşehir hocası olur.
Maçı izlerken aynısı benim de aklımdan geçti.Hatta dedim ki Avcı ne büyük bir hata yaptığını anlamıştır.Para içinde yüzen kaliteli oyunculardan oluşan bir takımdan sırf taraftarı var diye sefil bir kadrosu olan fakir bir takıma geçilir mi?İlk fırsatta Sergen BJK ye, Avcı Başakşehir e, Okan da Gazişehir e gider.Malatya ise Orhan Ak i alir.

Bende hali sahaya cikmadan messi videosu izledim ama hic faydasi olmadi tum sahayi calimla gecemedim

Acaba de bruyne videosumu izleseydim

Geri
Üst Alt