STSL 19/20 H:5 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 21 Eylül

1569064330649.webp

reiissss oyle bisey yapmazzzz

ersun hocamızın eski takımına acımayacağı bir maç olacak!

Tam seri ankaragücü getirin ordan şikeci kardeşim şov yapacak maçı. Şu hafta zor bi maç oynasalardı tamamen dağılacaklardı ama içerde ankaragücünü farklı yenip yine bi tarafları kalkar şikecilerin.

Geçen sene Ankaragücü saplarken yine çok iyi olmadığı bir dönemdi söz konusu Fener ise sever böyle eşeklikleri

Şikecilerin ilk 30 dk dan sonra pilleri bitiyor.30 dk dayanirsa Ankaragucu şikecilere yaslar.

Sezonun en kolay maçını oynayacaktır şikeciler şüphesiz. Geçen hafta bariz kayrılmış olmalaruna rağmen mağdur olma algısı ile hakem de yine çok yardım edecektir. Ez cümle bu maçtan bi poğ çıkmaz.

Fener en az 4-5 fark atar.
Adil rami ilk kez oynayacakmış umarım bizim maç öncesi uyum sağlayamaz

----------Altay----------
Ozan--Zanka-Rami--Dirar

Savunma hattı ve kaleciye bak çay demle.

Sağbek-Belini döndüremeyen Ozan
Stoper ikilisi her an hata yapıp takımı yakma potansiyeli olan Zanka ve asıl mesleği jigololuk olan bunak Rami
Solbek de madrid maçında kanadı folloş olduğu için ağlayarak maçtan çıkmak isteyen Dirar

Ligimiz avrupanın en kötü ligi olmasa ve azıcık beyni olan antrenörlerimiz olsaydı fener her maç şu kadro ile 3 den aşağı gol yemezdi.

bu mac ankaragücün’den pek umudum yok.. o yüzden fener haksiz bir karar ile galbiyet alsa, hakem yardimi ile vesaire.. haftaya derbi hakemine bizim adimiza olumlu etki eder diye düsünüyorum

Sikeci korcan ilk 11 he

Ankaranin zaten bok gibi kadrosu var beklentide olmayin

Geri
Üst Alt