Yavuz Demirbaş
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2010
- 4.938
- 1.285
- 2.063
Lan nedense icimden bir ses ankaragucu nun 2-1 veya 3-1 yenecegini soyluyor. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Renkdaş, fb alır çünkü agücü bommok bi takım, atağa çıkamıuolar yoksa fenerde kötü.İzleyemiyorum skor 1-1 imiş oynanan top nasıl??? Buradan önce angut.com a baktım ağlarlar diyordum ama şuan bi sakinler.
ya bikerede olumlu bisey yaz yav. bi kere. bu hayatda begendigin bisey var mi? ankaragucu bok gibi evet ama futbol bu 1 gol bile atamaz diyen sen yine yanildin bi sus be adamagücü teknik direktörü bile sasirdi 1 gol attiklarina
siz puan alir diyorsunuz
nasil alacak
aşil çok acılı olmuyormuş bence aşil değilbence rodrigasin aşil tendonları koptu .Buarada uzay takımı febe uzay boşluğuna düştü sanırım ne sıkıcı maç lan bu
ya bikerede olumlu bisey yaz yav. bi kere. bu hayatda begendigin bisey var mi? ankaragucu bok gibi evet ama futbol bu 1 gol bile atamaz diyen sen yine yanildin bi sus be adam

hakem itlik yapacakya bikerede olumlu bisey yaz yav. bi kere. bu hayatda begendigin bisey var mi? ankaragucu bok gibi evet ama futbol bu 1 gol bile atamaz diyen sen yine yanildin bi sus be adam
O zaman ....Bence fener rahat alr bu maçıhadi totemlere devam, puan kaybı bal kaymak olur![]()
görevi ankaragücüne kart vermek fenere degilAbdulkadirin biti kanlanmis insan yalandan 1 tane sarı verir
atilmazsa ciplak foto atacan foruma ?hakem itlik yapacak
cebrail atilacak
atilmazsa ciplak foto atacan foruma ?
enteresan 1 enstantane oluratilmazsa ciplak foto atacan foruma ?