STSL 19/20 H:5 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 21 Eylül

Olmayan kornerden gol atan şerefsizler çıkıp söyleyecek mi bakalım şimdi

Derbide hocanın olmaması bence avantaj hoca olsaydı bu derbide hertur olay olurdu hatta Ali derbide hocanın olmasını isterdi kesin iyi hesap yapamadı yalı cocugu

Ankaragücü yönetimi adamsa korner verilen aut pozisyonu için kural hatası başvurusu yapar.öyle saça böyle tarrak

Bizim 4 haftayı izleyip de bir takımı ezeceğimizi dusunmek pollyanacılıktan başka bir şey değil.Evet stoperleri kötu ama falcao kaç kere topla buluşacak ? İç saha avantajı ile yarım adım öndeyiz ama o kadar.

bu aspordaki her takımdan kavulmuş eski teknik direktörün adı ne on numara yalıyor febeyi

Vedat neden sayfalarca ovuluyor anlamıyorum büyük takimlar için iyi yedek forvet yada 2.forvet olur ancak okadar fazlası yok ama 2.ligten gelen bir oyuncuya göre tabiki iyi

Beyler hazırlık maçları dahil biz kimi ezdik bu sezon acaba?

Ankaragücü maçın iptalı için başvursun hemen.Olmayan kornerden gol yediler kural hatası yapıldı.Çirkef herifler taca itiraz etmesini biliyor.

Vedat neden sayfalarca ovuluyor anlamıyorum büyük takimlar için iyi yedek forvet yada 2.forvet olur ancak okadar fazlası yok ama 2.ligten gelen bir oyuncuya göre tabiki iyi
vedatı övenler neysede hocam şuan asporda tolga ciğerci leminanın yerine çok daha iyi oynar diyor spor yorumu yapıp ekmek yiyen yalakalar

Geri
Üst Alt