Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.094
- 39.414
- 3.993
biz duran topları ceza sahasına geçiremiyoruz herifler gol atıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelirler şimdi: Belhanda izlemez, izlettirirciler.işte oyunu çözen duran top kullanmayı bilen gerçek bi oyun kurucu. belhanda iyi izlesin
ocakta alalımtrabzon nwakameyi bize versin bizde onlara babelle selcugu + ahmeti verelim
o zaman dostum her duran topda ofsayt karari verilsin mutlaka herzaman bir futbolcu ofsaytda duruyor.Aktif alanda olurdu. Dokunmasına gerek yok ama ofsayt değilmiş zaten mikel
boydu cikartim baska bir tirti sokacak (lens) xDHerzaman ofsayt değildi.aktif pasif alan olayını diyorsan o değişeli yıllar oldu ve bu tür pozisyonlar için değildi ayrıcakuralları tekrar gözden geçirelim.
en son böyle durumda ofsayt oluyordu değişmiş ise bilemem
Valla topu kaldırıp ceza sahasına atabilmek en azından pek ustalık gerektirmiyor ama evet maalesef bizim duran toplarımızı kullanan kişi bunu yapmaktan bile aciz.milletde duran top ustalari var emin ol bizim takim degilde belhanda kullansaydi o frikiki gokhan gonule felan carpar nkodu'ya gider n'koduda elini sallaya sallaya golunu atardi
Belhandanın dünyanın en kötü duran top kullanan oyun kurucusu olduğu tartışılmaya kapalı bi durumGelirler şimdi: Belhanda izlemez, izlettirirciler.
Hangi takim daha kotu karar veremiyorum. Fener diger 3 takima gore daha cok istiyor mucadele ediyor fark o