Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.164
- 35.234
- 3.758
Fenerin fiziği 50den sonra düşüyor her maç bu yıl böyle oldu degerlendiren takım golü atar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şeker gibi adamdı yav şimdi şerefsizin teki olmuş.
Leşçuk kadroda yok dala bok gibi herif
Yalnız sadece bu maç için değil bunlar ankaragücüyle bile oynasalar mahkum oynuyorlar. Ama gariptir ki gol de yemiyor. Normalde çok kötü bir takım. Sağlam her takım 5lik yapar bunalrı her maçaykuta falan kızılıyor ama adam en azından pas falan yaptırıyor, doğru savunma yapıyor. Antalya'nın şu anda gol yememesi mucize.
Yalnız sadece bu maç için değil bunlar ankaragücüyle bile oynasalar mahkum oynuyorlar. Ama gariptir ki gol de yemiyor. Normalde çok kötü bir takım. Sağlam her takım 5lik yapar bunalrı her maç
Maçta cok önce yazdim abi ne bileyim lescugu, fizikli adam zorlar dedim iste. Dala hizli, ikinci yari kontralar yakalarsa is yaparLeşçuk kadroda yok dala bok gibi herif
Kim zorluyor
Halı sahaya çağırmam. Saçma sapan top kaptırıyor sadece.Maçta cok önce yazdim abi ne bileyim lescugu, fizikli adam zorlar dedim iste. Dala hizli, ikinci yari kontralar yakalarsa is yapar
fenerin pozisyon bulma konusunda baya vasat takım. Herşey Kruse ve vedata bakıyor.
Kruse gol atması yemini etmiş gibi.m bizim ligde.
Vedat da işlemeyince boşuna kürek salıyorlar.
Emre ve Gustavo ikilisi yalnız cuk oturmuş. Çok iyi ikili olmuş.
Zanka çok kötü bir oyuncu bu arada.
Gercekten inanilmaz. Vedat, seker gibi cocuktu, saygili saha icinde hic cirkeflik yapmayan adam gibi adamdi.
Simdi bakiyorsun, cirkeflik, adam bicme, hersey mevcut.
Bu zihniyeti 20 senelik baskan Aziz yildirim soktu bu camianin icine, Ali Sen de mi boyleydi bilen yazsin.