STSL 19/20 H:7 | Fenerbahçe 0-1 Antalyaspor | MS | 4 Ekim

Şikeciler bize yenilmediler ve görevlerini tamamladilar.Artik küçük kız kardeşi bjk ile birlikte küme düşmeme mücadelesine girerler.

Şimdi penaltı vermediği için bu hakemede bay bay diyebilirmiyiz

Mukemmel ligin 3. Haftasinda sampiyon ilan edilen fb'nin 7 hafta itibariyle durumu:

3 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi
İşin acayibi 3 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi varken yani şu maç öncesi de müthiş başarılı uzak ara şampiyon olacakmış gibi algı yaratıyorlardı . Bu maçtan sonra da devam ederler .

Fiksturu hafife alan arkadaslar sunu gozden kacirmasin lutfen
Evet adamlar kotu, iyi takim degiller falan ama saka maka Galatasaray basak alanya trabzon maclarini oynadilar ve mac fazlasiyla da olsa bizden fazla puanlari var
Biz kimlerle oynadik ve kac puan topladik, bu oyunla basak alanya trabzon maclarimiz nasil gecer

EGDv7w5WwAMxPsM

Fenerin ne kadar rastgele oynadığı yine belli oldu. Kruse ve Gustavo biraz da Emre dışında bilerek oynayan yok.

Rodrigues olmadığı sürece bunları çok yaşarlar. Yüzde 75 topla oynayıp pozisyona giremediler.

Ondan sonra bir pozisyon daha vardı ayağa bastığı oda sarıydı ona da vermedi diye hatırlıyorum
dogrudur golde bile fauller var 2 tane ama bir tane sari cikmadi sonradan. neyse ya hakem olsa olmasa fenerbache bu senede tirt. koyacagiz insallah.
bu arada jailsonun golde hatasi inanilmaz ya alda at demis resmen :Asd:

Bülent hoca bjknin de fbnin de serisini bozdu

Bu sonucu beklemiyordum açıkçası. Bizim takım potansiyelini yansıtsa her maçı kazanırız ama oynamıyolar doğru düzgün. Son Psg maçı gibi oynarsak lige yeter.

Şu takıma karşı 1 pozisyon bulamadan maç bitirdik. Ciddi manada kendimizi sorgulamamız lazım. CL’de aslan kesilenler neden ligi hiç sallamıyorlar?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla ben CL’de de aslan falan kesildigimizi dusunmuyorum
Evet biraz top yaptik falan ama
- pozisyonumuz yok gibi birsey
- adamlar 3-4 net kacirdi
- top yaptigimiz donem golden sonra, sanki ihtiyaci olsa psg yine atardi gibi duran bir macti

antalyada bi tane santrafor olsa maç 3 olurdu yayla gibi alanı hiç kullanamadı bebe

Fiksturu hafife alan arkadaslar sunu gozden kacirmasin lutfen
Evet adamlar kotu, iyi takim degiller falan ama saka maka Galatasaray basak alanya trabzon maclarini oynadilar ve mac fazlasiyla da olsa bizden fazla puanlari var
Biz kimlerle oynadik ve kac puan topladik, bu oyunla basak alanya trabzon maclarimiz nasil gecer

Oynadıda ne oldu.Başak harici galibiyetleri yok.Başak maçındada visca mal olmasa 5 1 başak alırdı maçı.Sıradan takımlarıda yenemiyorlarki.Antalya geldi vurdu geçti işte.Bizim kadro kalitemiz psg maçını lige yansıtırsa o saydıgın takımların içinden geçeriz.

Geri
Üst Alt