STSL 19/20 H:7 | Fenerbahçe 0-1 Antalyaspor | MS | 4 Ekim

1570234260883.png

Su cirkeflige bakin. Karakter desen yok. Oldu bide penalti olsaydi el diyorlar bide utanmadan.

Hakan maci koparabilirdi de kaleci kurtardi, bomboş pozisyon nasıl atamiyolar anlamiyorum sagdan devam et kilini kipirdatamaz bos kaleye yuvarla işte. Bi de genc zencileri deli etti beni forvette

Kaleci iyi kurtardi ama bunu Hakan kacirdi demek dogru olur.

arkadaşlar bu arada fbli oyuncular hala ortaya yapmaya devam ediyorlarmış:)

Tipik fener. fenerin asil zor fiksturu sanilanin aksine yeni basliyor. Derbileri atlatmis olmalari onlarin avanatji degil dezavantaji. En kotu sezonlarinda dahi derbilerde kaybetmiyorlardi zaten.

Bizim yapmamiz gereken deplasman fobisini ortadan kaldirip bir an once galibiyet serisi yakalamak.

Auta gitse veya direge carpsa öyle denebilirdi, kurtarma hamlesi ile celdi topu tamam mini mini bir kuş ama hakkini yemeyelim

Yoo severim Altay'i. Hayatim boyunca niye bize gelmedi de fenere gitti diye uzuldugum ilk ve tek oyuncu. Hakkini veriyorum. Dingin Hakan bir saniye once vursa belki ters kose yapacakti. Altay zaman kazandi ve konsantrasyonu yukseldi. Goldeki pozisyonda Ufuk daha zor durumda daha iyi vurdu. Tam Altay'in kafasinin ustune. Kollarini kaldirincaya kadar top kendisini gecti. Hakan yukari aciya vurdu. Orada ya Ufuk gibi tam kafasinin ustunde vuracakti ya da yerden az yuksekten bacaginin dibinden. Dolayisiyla Hakan kacirdi diyorum. Son kararim. 😀

Ne çaktılar be, beter olun.

bein sporun özetini izleyen fenerin mac boyunca agladigini, vedatin atilmadigini ve sürekli penalti kovaladiklarini düsünür. antalya oynamis fener yatmis görüntüsü var. antalya cok rahat 3-4 yapardi.

Özeti izlemiş biri olarak katılıyorum hep fener oynadı diyorlar ama pozisyonlar Antalya ın.. Ayrıca baştan beri fenerin gazı 8 haftada biter diyen @Kenan Turyakı da tebrik ediyorum

Geri
Üst Alt