STSL 19/20 H:8 | Denizlispor 1-2 Fenerbahçe | MS | 20 Ekim

Serdar sakatlandı 2. dk ama kalktı ayağa.Fatih hocam yanılmaz..

Lan bunun hani kaburgası kırılmıştı bu türk milli takımının formasından mı kaçtı yani vatan hainliği değilde nedir bu

Fransa macinda oynasaydi muhtemelen sakatlanacakti , Fenerbahceye yansiyacakti buda oyuzden sakat numarasi yapip Fransa macina cikmadi

Denizli 50 isabetli pasla maçı bitirecek gibi

Fransa macinda oynasaydi muhtemelen sakatlanacakti , Fenerbahceye yansiyacakti buda oyuzden sakat numarasi yapip Fransa macina cikmadi
Tamamda bacağı çekti götü attı(ki bunu nerede gördüm adamın götüne giden kas atmıştı) diyebilirlerdi. Kaburga kırılması demek ciddi bir haber ki sahtekarlığa giriyor resmen

Tamamda bacağı çekti götü attı(ki bunu nerede gördüm adamın götüne giden kas atmıştı) diyebilirlerdi. Kaburga kırılması demek ciddi bir haber ki sahtekarlığa giriyor resmen

soyle girecen ona , sonra '' top'a '' isareti yapacaksin , ozaman gorur kaburga kirilmasini

1571588153181.webp

Bu maça Fırat'ın verilmesi kesinlikle tesadüf değil bazı mal fenerlilerse Fırat'ı sevmiyor gerzekler

Denizli'nin 2 paralık oyunu vardı.Şifo onun da içine etmiş

Ay biraz izliyeyim dedim çok sıkıcı kapatıyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Serdar Aziz
Gary Rodriguez
Tolga Ciğerci
GS'in 2 sene önce şampiyon olan onbirinden 3 oyuncu FB onbirinde.
Vizyon ağladı. :/

Bu arada ismini zikretmekten bile imtina ettiğim maçın sayın hakeminin, verdiği kararları, vücut dilini vs dikkatli izleyin.

Bu Sackey sakat giriyor millete.Sarısı da var tehlikeli.

Geri
Üst Alt