STSL 19/20 H:9 | Başakşehir 2-2 Trabzonspor | MS | 28 Ekim

Trabzonspor, sakatlıkları bulunan Abdulkadir Parmak ve Obi Mikel'in Başakşehir maçının kadrosuna dahil edilmediğini açıkladı.

Trabzonspor, sakatlıkları bulunan Abdulkadir Parmak ve Obi Mikel'in Başakşehir maçının kadrosuna dahil edilmediğini açıkladı.

Avrupa müsabakalarını izledim ikisinin de şuan Başak daha önde. Ts fiziksel bir çöküş yaşıyor Parmak son maçta 60. dakika da iflas edip oyundan çıkmıştı oyuncuların koşacak mecali kalmamış. Başak çok pozisyon harcıyor ama çok da mücadeleci bir ekip. Ön taraf çok hareketli Visca formsuz şuan o form tutarsa ciddi şampiyonluk adayı olurlar.

Avrupa müsabakalarını izledim ikisinin de şuan Başak daha önde. Ts fiziksel bir çöküş yaşıyor Parmak son maçta 60. dakika da iflas edip oyundan çıkmıştı oyuncuların koşacak mecali kalmamış. Başak çok pozisyon harcıyor ama çok da mücadeleci bir ekip. Ön taraf çok hareketli Visca formsuz şuan o form tutarsa ciddi şampiyonluk adayı olurlar.
sturridge ilk 11 baslasa bile maci bitirebilecek mi? orta sahada parmak yokken sosa kamil dogan üclüsü mü cikacak ? sagda yusuf mu olacak ? ünal hocanin yüzü bu sene kadrodan yana hic gülmedi. baya eksik var. mikel tam biraz toparladi derken o da patladi.

sturridge ilk 11 baslasa bile maci bitirebilecek mi? orta sahada parmak yokken sosa kamil dogan üclüsü mü cikacak ? sagda yusuf mu olacak ? ünal hocanin yüzü bu sene kadrodan yana hic gülmedi. baya eksik var. mikel tam biraz toparladi derken o da patladi.

Adam o daracık kadro ile nereleri zorluyor neler çıkartıyor birde bizim halimize bak beyzademiz de hala ocak şubat kovalıyor.

Adam o daracık kadro ile nereleri zorluyor neler çıkartıyor birde bizim halimize bak beyzademiz de hala ocak şubat kovalıyor.
etinden sütünden kemiginden faydalaniyor. bizim hoca yok o sakat bu sakat diyor. her mevkide alternatifli bir kadromuz olmasina ragmen sahadaki sey futbola benzemiyor ve sürekli ayni adamlarin caresizligini izliyoruz. muslera'dan önce belhanda ve marianonun kadroya yazildigini falan düsünmeye basladim.

Basak 1 tik daha iyi ama onlarin da medyasi yok.Kimi destekleyelim simdi sampiyonluk yarisinda?

Trabzon'un şampiyon olacak gücü yok. Kadroları çok dar. Başakşehir ligin en kaliteli kadrosu ama bu sene çok iyi oynamıyorlar. Yine de Başakşehir, Fenerbahçe'ye rakip olabilecek tek takım olduğu için Başakşehir'i desteklemek daha mantıklı.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Epureanu oynarsa Başak gol yemeden saplar

kararsızım yav.hangisini şampiyonluk yolunda desteklesek daha iyi acaba

Trabzonspor'a başarılar şampiyonluk yolunda destekliyorum bu saatten sonra.

Okan hocamın yanındayız. Başak gömecektir.

trabzon umarım kazanır.
biz havlu attık onlar şampiyon olsun.

Geri
Üst Alt