STSL 19/20 H:9 | Başakşehir 2-2 Trabzonspor | MS | 28 Ekim

Crivelli yanıyor yemin ederim. Biz bulamıyoruz söyle adamlari ne ise yarar bizim scout ekibi aklım almıyor yaa.
Ya nasıl bulamıyoruz crivelliyi bulmak için ekstra işe ihtiyaç yok ki fransa ligi özetleri izleseler görürlerdi bu herif geçen sene ilk devre başka bir oyuncuya bakarken gözüme takıldı sonra başladım araştırmaya inceledim tam aradığımız adam diye transfer nöbetinede yazmıştım. O ara ocakta kiralık verdiler biz yana yakıla forvet ararken hemde.
Bakmak isteyene her türlü oyuncu var sadece bakmak istemek lazım. Ama sen hocam hangi oyuncuları izleyelim diye bir motto edinirsen göremezsin.

Tum hafta fbye yaradi zicayim

demek ki kornerlerden de gol atiliyormus

94'te 2 dk. varken koyduk mu ceken belediye mahsullerine iyi girdi ama

Ya nasıl bulamıyoruz crivelliyi bulmak için ekstra işe ihtiyaç yok ki fransa ligi özetleri izleseler görürlerdi bu herif geçen sene ilk devre başka bir oyuncuya bakarken gözüme takıldı sonra başladım araştırmaya inceledim tam aradığımız adam diye transfer nöbetinede yazmıştım. O ara ocakta kiralık verdiler biz yana yakıla forvet ararken hemde.
Bakmak isteyene her türlü oyuncu var sadece bakmak istemek lazım. Ama sen hocam hangi oyuncuları izleyelim diye bir motto edinirsen göremezsin.
Crivelli den bahsediyoruz sorloth çıkıyo piyasaya. Biz dediğin gibi çok eksiğiz.

Arda karıştırdı galiba orayı Mert ne olduğunu anlayamadı

Umarım terim izliyordur kornerde top nereye atılır dersini verdi herif

Skrtel pozisyonu net kırmızı kart ama biz olmadığımız icin VAR devreye girmez...

Arda’yı oyuna alırsan golü yersin tabiki.

aslanim sörloth lan

forvet dedigin böyle olacak

adamin hirsina bak

yusuf sari kadar orta acabilen oyuncumuz bile yok he

iki takimin attigi goller ayni resmen

Başak yenseydi daha iyiydi hamsiler birşey oynamiyor götüremez bu işi ..şikecilerle yarışı yaparsa başakcity yapar.

Geri
Üst Alt