Öner Güzel
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2012
- 1.544
- 56
- 738
Muslera: Ligin en az gol yiyen takımının kalecisi. Her zaman güven verdi, kimi zaman maç kurtardı... Üstüne düşeni layıkıyla yaptı.
Cicinho: Sivasspor'un çıkışının en büyük etkenlerinden biri. Mükemmel bir hücum yeteneği var, ligin de asist kralı.
Franco: Oynadığı mevkii için genç sayılabilecek, gelecek vaad eden ve bu sezon gösterdiği performansla güven veren soğukkanlı oyuncu.
da Costa: Attığı gol sayısı, ligimizin bazı forvetlerinden daha fazla. Tekniği iyi.
Caner: Ligin 2. yarısından itibaren düşüşe geçse de (o haliyle bile en iyisiydi) her maça damgasını vurdu ve şampiyonu belirledi.
Melo*: Ligin en iyi oyuncusu oylaması yapılsaydı, oyumu ona verirdim.
Veli: Dalga geçtiğimiz Veli, bu sezon 3. takımın en büyük kozu oldu. Paslarını çok geliştirdi ve bu sebeple listeye dahil oldu.
Sneijder: Ligin en iyi 3 oyuncusundan biri. Melo, Sneijder ve Caner-Aatif ile birlikte. Büyük maçlara damgasını vuruyor.
Aatif: Sivasspor'un her şeyi. Bu performansıyla ligin bütün takımlarında oynayabileceğini düşünüyorum.
Olcan: Trabzonspor şuan Avrupa'ya gidebiliyorsa, aslan payını Olcan'a veririm.
Fernandao: En çok düşündüğüm mevkii idi. Edinho, Gekas ve Fernandao arasında kaldım ve stilini çok beğendiğim ve daha iyi oyuncularla daha iyi performans gösterebileceğini düşündüğüm için onu seçtim.
Ayrıca Hleb'i de listeye dahil etmek isterdim. Futbolu bilerek oynayanlardan.