STSL H:18 | Beşiktaş 5-1 Bucaspor | 21 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 2-0 Bucaspor | 1.Yarı

İyi oynayan BJK kalesinde iki tane %99'luk pozisyon verdi.

her maç bjk en az 2 gol yer demiştim 2. yarıdaki maçlarda tabi rakip Buca olunca bu biraz zor ama onlar bile net pozisyon bulduysa bundan sonrasını tahmin edebiliyorum az çok

Bejekeyi Kontra atagi güclü olan her takim yener... Bunu görebilmek icinde futboldan anlamak gerekmiyor...

Buca maçı daha baştan kaybetmiş:D 36 yaşındaki Erman Güraçar oynatılırmı ya 20 tane klüp gezmiş vasat ötesi

bjk bizden saglam bir takim...biz onlara karsi bu kador yapisiylar kendi yari alanimizdan cikamayiz...hatirlayin sekerspor macini...zar zor pozisoyna girdik

Süper ligde bjkye gol atamayacak takım yok eğer sağlam defans yaparsak tutarsak çok rahat yeneriz Bjkyi

defans yaparsan guti seni oyle bir acarki neye ugradigini sasirirsin reis

bjkye en guzel taktik onlari 5-3 falan yenmektir

Ismail orta acma acizi

Schuster Nobre'nin yerine Manuel Fernandes, Ernst veya Necip üçlüsünden bir tanesini oynatsa hem daha çok pozisyon bulur hem de daha az pozisyon verir.

Ayrıca Ernst gibi bir adam nasıl oynamaz!?

Schuster Buca'nın karşısına alay edercesine bir kadro çıkarmış.

bjk bizden saglam bir takim...biz onlara karsi bu kador yapisiylar kendi yari alanimizdan cikamayiz...hatirlayin sekerspor macini...zar zor pozisoyna girdik

Derbilerle Şekerspor maçını bir tutman senin futbolunu özetledi. Söylenecek birşey bırakmadın geriye.

Quaresma yapinca sov oluyor, Lincoln yapinca terbiyesizliklik ...

Ulan, bizim taraftarimizda aslinda suc.

Yedirttik adami resmen.

Schuster Nobre'nin yerine Manuel Fernandes, Ernst veya Necip üçlüsünden bir tanesini oynatsa hem daha çok pozisyon bulur hem de daha az pozisyon verir.

Ayrıca Ernst gibi bir adam nasıl oynamaz!?

adam ilk yarida bitireyim islerini diyor...2. yari isi rolantiye alacak...güzel düüsnce...hem zaten evinde oynuyor...taraftar futbola doysun..

Yorumlara guluyorum, kontra atak yapan BJk'yi yenermis sanki Schuster salak, futbolu bilmiyor olasi guclu bir takima bu formasyon ile mi cikacagini zannediyorsunuz..

Quaresma yapinca sov oluyor, Lincoln yapinca terbiyesizliklik ...

Ulan, bizim taraftarimizda aslinda suc.

Yedirttik adami resmen.

Yüzde yüz katılıyorum sana. Ben bunu aylardır dile getiriyorum. Geçen senede oluyordu , Alex top sektiriyordu. Lincoln'ü harcadılar boş yere. :(

Geri
Üst Alt