STSL H:19 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | 30 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:19 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | 30 Ocak | Maç Sonucu

gollll osasuna attı:D:D

fener inşallah şampiyon olur fener şampiyon olursa seneye bizim şampiyon olma zorunluluğumuz doğar ve bu sene fener şampiyon olursa taraftarın adnan's a tepkisi daha fazla olur ve koltuk düşer bu sefer.

osasuna reali yere yatirdi ve ardindan öptü.

İnanılmaz bir hakem vardı maçta. 2-0'a kadar sadece Fener forması eksiktü üzerinde. Her şeyi ama her şeyi yaptı. Dün bizim maçtaki standartlar olsa iki takımda 7 kişi bitirirdi maçı.

ikinci yarı ise eyyama başladı. Trabzona etkisiz yerlerde saçma sapan fauller çalmaya başladı.

Daha geçen sene seyirciden etkilendiğini söyleyen hakeme neden Saraçoğlu'nda derbi verilir anlamak mümkün değil. Takımımız rezil durumda olmasa bunlar söylersek etkili oluyor ama öyle durumdayız ki haksızlığı söylemek mümkün değil.

Fenerbahce bildiginiz eski Anadolu Takimlari gibi oynadi. Ve cok basarili oldu! Futbol anlaminda hicbir sekilde Trabzonspordan üstün bir Takim degil Fenerbahce. Onlar saddece bu Maci yenmek istediler. bundan sonra cok puan kaybederler daha. Demedi demeyin.

Şaka maka adamlar şampiyonluk potasına girdiler.

Bizde anadolu takımlarıyla kıyasıya bir orta sıra mücadelesi vermeye devam edelim :)

Sagol Hadi, sagol The Adnans

bünyamin noluyor?

Fener orta sahaya takviye yapıyor bitmek üzereymiş transfer,Aykut söyledi biraz önce,ama isim söylemedi..İyi bi isim alırlarsa orta sahaya şansları çok artar..

adamlar savasiyor bizim gibi piknik yapmiyorlar

iki takim icinde soyluyorum

17871.jpg

emre de ne top oynuyor arkadaş

Zaten kadroları çok iyi,bir de orta sahayla iyice güçlenirler.Çoğu oyuncudan istedikleri performansı alamıyorlar, onların da katılımı olursa hele şampiyonluğun en büyük adayıdır fener sene başından beri dediğim gibi.Ancak ben yine fazlasıyla gaza gelip sene sonunda hüsran yaşayacaklarını düşünüyorum.

Hakem muhtis abartti olayi. Gereksiz yerlerde faul caldi ama Fener bu maci hakketti bunu kimse inkar edemez, ama TT Arena'da Galatasaray Trabzonsporu yener gibime geliyor yeterki hakem macin icine etmesin

galatasaray ve beşiktaşda feneri yener bence :o.

Olabilir futbol bu sonucta ama Trabzonsporun pek fazla birseyi yok sadece onde basmaniz gerekiyor, TT Arena'da Galatasaray fazla puan kaybetmez onun icin dedim yani....

Spiker bugün Gökhan Gönül En az 15 M. $ dedi yanlışmı duydum :o

Arda o kadar ediyor.

Olabilir futbol bu sonucta ama Trabzonsporun pek fazla birseyi yok sadece onde basmaniz gerekiyor, TT Arena'da Galatasaray fazla puan kaybetmez onun icin dedim yani....

Trabzonuda feneride yensek bu saatten sonra neye yarar renkdaş anca üsttekilere fayda sağlamış oluruz. Dün bursayı yenseydik nasıl bir avantaj

yakalayacaktık düşünebiliyormusun. Kayseri 2 puan, bjk 3 puan, bursa 3 puan, trabzon 3 puan kaybetmiş olacaktı. 15 puanlık maç yapmış olacaktık.

ve sadece 2 haftada aradaki farkı 6 puan eritmiş olacaktık. Şampiyon olma şansımız bile olabilirdi.

Bunları düşündükçe gelde kafayı vurma duvarlara

Spiker bugün Gökhan Gönül En az 15 M. $ dedi yanlışmı duydum :o

Arda o kadar ediyor.

O spiker Melih gümüşbıçak sanırım. Fenerli galiba. Ve en gıcık oldugum ligtv spikeri. Bir çok pozisyonda yorumunu kattı olaylara.

Spikerlerin işi tarafsız yorum yapmak ama maalesef öyle olmuyor.

Ayrıca Gökhan Gönül'ün 15 milyon euro ettiği bir yerde Arda 25 milyon euro etmeli en az kaba hesapla :)

Geri
Üst Alt