STSL H:21 | Ankaragücü 1-0 Beşiktaş | 13 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:21 | Ankaragücü 1-0 Beşiktaş | 13 Şubat | İlk Yarı

Dün Telelegoldeki Murat denen Beşiktaşlı soytarı biz Avrupa da oynuypruz orada kart işaretine kart gösterilmiyor buraya geliyoruz kart isteyince kart görüyor oyuncular şaşırıyorlar diyo!

Kedi arkasını görmğş yara var zannetmiş, bunlar bizim zamanında oynadığımız avrupa maçlarının yarısı oynasalar demekki biz bu ligde ıynamayız derlerdi.

O adamda çok güzel sallıyor..yok Aurelio ya kırmızı değil sarı olcakmışta..Yok şu olcakmışta..

beyler maç nasıl gidiyor döner mi ?

iyi ki maç seyircisiz yoksa bursankara olay çıkardı valla :D

Bu Gabriç sol bek değil möiydi ben mi yanlış hatırlıyorum, sağbek oynuyor eleman!

bi de 2 büyük diye "hakemler ve top sizi seviyo" diyolar ya şu bjk liler ifrit oluyorum...geçen hafta karabük bu hafta ankaragücü bize olsa hepsi gol olur..maç hala 1-0 yaa..şu kupayı ne yapıp edip alsak ta bunları dalga geçtikleri bank asyaya yollasak :D

bjk nin golünü

hugo_cadi_sila.jpg
almeida atar.

bi de 2 büyük diye "hakemler ve top sizi seviyo" diyolar ya şu bjk liler ifrit oluyorum...geçen hafta karabük bu hafta ankaragücü bize olsa hepsi gol olur..maç hala 1-0 yaa..şu kupayı ne yapıp edip alsak ta bunları dalga geçtikleri bank asyaya yollasak :D

Biz şu antepi geçelim hayırlısıyla bunların bu saçma kendine güvenlerinden faydalanıp havada karada eleriz diye düşünüyorum.

Zira antep fena kapanan bir takım skor avantajını da aldılar birinci maçtan bizi çok zorlayacaklar!

Şu Almeida kazmasını oynatıp, Bobo gibi komple bir forvetini yedi ya, daha ne diyim? :o

Ernst ile Bobo'yu takımdan kesersen olacağı bu..

adamlarda 4 türk var.. hakan ekrem ibrahim toraman deli ibo :D

emenikeyi beşiktaş,boboyu fener aldı... :(

Geri
Üst Alt