STSL H:21 | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:21 | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 14 Şubat | İkinci Yarı

Volkan Babacan dan şüpheliyim bişeyler ayarlanmış belli. Ama bu fenerbahçe bu sene şampiyon olur hakem gazınıda arkalarına aldılar zaten bizim içinde en hayırlısı budur yoksa asla toparlanamayız

Fenerin takımı sistemi oturmuş. transfer yapmamakla akıllı iş yaptılar. Aziz yıldırım 15 yıldır başkanlık yapıyor baya bişeyler öğrenmiş. Bizim Polat'ın öğrenmeside 10 yıl daha alır heralde..sene sonunda yine 15 tane transfer yaparız devre arası 5 tane her sene 20 tane ne güzel anasını satayım, taraftarda bayılıyor zaten transfere...

Maçı kapatım bakmıyorumda Babacanın hatası varmıdı yine golde ??

Volkan'a neden kızılıyor anlamıyorum ki. Siz onu panter mi sanıyordunuz ? Sırf bu mallıklarından ötürü fenerden postalandı zaten. Fenerde ne oynadıysa, Kayseri'de de aynısı. Sezon başında, Fenerin 5 yediği Köln maçını izleyen varsa, ne demek istediğimi anlayacaktır.

Ayrıca adam satın olmak o kadar kolay değildir. Hele de Kayseri'nin başında Hurma gibi bir çığırtkan varken.

Bu arada ligin 2. yarısında şu ana kadar en iyi futbolcu açık ara Mehmet Topuz. Çok eleştirildi o kadar para edermi denildi ama adam harbiden süper oynuyor özellikle ligin 2. yarısında

Volkan Babacan'dan bu sefer kötü pas. Top biraz arkasında kaldı Niang'ın.

Beyler yenerler mi fb'i ? Ona gore acicam TV'yi seyredicem yeni geldim eve.

selim teber tam bir bolon..

Adamlar kurdular kadro iskeletini son 2-3 senedir devre arası transferi yapmıyorlar. Helal olsun valla biz daha halen kadro iskeletini kuramadık lan her yaz 15 devre arasıda 10 transfer anasını satayım

fb ye en ters gelen takımlardan biridir her zaman Kayserispor bu maç ta kesin fb puan kaybeder diye umuyordum ama adamlar şaka maka şampiyonluğa gidiyor gibi

ve bu maç böyle biterse, kestane lig 2.si!

şaka gibi..

lugano febe formasıyla cıktıgı 172 maçta 26 gol atmış

Adamlar kurdular kadro iskeletini son 2-3 senedir devre arası transferi yapmıyorlar. Helal olsun valla biz daha halen kadro iskeletini kuramadık lan her yaz 15 devre arasıda 10 transfer anasını satayım

kadro iskeletini kurdularmi ?

34 yasinda alex

31 yasinda emre

10 mil € mehmet

31 yasinda niang

gitmesine nerdeyse 100% gözü ile bakilan lugano

sol bekleri yok

özerinho/selcuk (BAMdan farklari yok)

bumu iskelet ? (kaliteden bahsetmiyorum yas ortalamasi 30 olan iskeletmi olur :D )

Sagoolun renktaslar izlemeye gerek yok o vakit.

İskelet kurdu diyen arkadaslar acaba nasil bir iskelet bu? O kadar acik veriyorlar...

Transfer yapamiyorlar, akilli davrandiklari felan yok. Sadece yapamiyorlar... Eskisi kadar kolay degil onlar icin.

kadro iskeletini kurdularmi ?

34 yasinda alex

31 yasinda emre

10 mil € mehmet

31 yasinda niang

gitmesine nerdeyse 100% gözü ile bakilan lugano

sol bekleri yok

özerinho/selcuk (BAMdan farklari yok)

bumu iskelet ? (kaliteden bahsetmiyorum yas ortalamasi 30 olan iskeletmi olur :D )

lafı nerenden anlıyorsun anlamadım Alex 7 senedir o takımda emrenin 3. sezonu luganonun 5. sezonu . Gökhan Gönülün 4. sezonu Volkan ın herhalde 8. yada 9. sezonu. Topuzun 3. sezonu. Kadro iskeletinin kurulması için illa 21 yaş ortalaması olmasımı gerek ? Adamlarda kadro istikrarı var kaliteli adamı buluyolar ve yıllardır kullanıyorlar. Biz her yıl 15 - 20 transfer yapıyoruz farkında değilsin galiba bi türlü istikrarlı kadro kuramadık

lafı nerenden anlıyorsun anlamadım Alex 7 senedir o takımda emrenin 3. sezonu luganonun 5. sezonu . Kadro iskeletinin kurulması için illa 21 yaş ortalaması olmasımı gerek ?

Başarı gelmedikten sonra istediğin kadar iskelet kur..

Geri
Üst Alt