STSL H:21 | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:21 | Fenerbahçe 1-0 Kayserispor | 14 Şubat | Devre Arası

Yönetime bak :D schuster icin Üzelmezi sattilar

Beşiktaşlı duruşundan haberiniz yok galiba sizin? :D

Dün bi hata yaptı için böyle bişey yapıldısa yazık etmiş Bjk....

Her hata yapılan gönderilseydi takımda adam kalmazdı shustere ve toramanla tartışmış deli ibo tartışmışsa ya shustere küfür etmiştir yada dövecek gibi gelmiştir

baltami uzulmezmi biri konu acsin:)

bence acik ara uzulmez

üzülmez , toraman'ı tokatlamış..

Deli Ibo gelecek sezon büyük ihtimalle Galatasaray´da :D Adnan Sezgin hayatta affetmez :D

Cevap: STSL H:21 | Fenerbahçe 1-0 Kayserispor | 14 Şubat | İlk yarı

Gerçekten galatasaraylımısın 2 gündür benle tartışıyorsun feneri savunuyorsun ? Söylede ona göre cevap verelim bizde :)

ben sadece BJKnin ne kadar büyük Balon olduguna vurgu yaptim, eger seni kirdiysam, kusura bakma, ama takiminiz kkocaman bir balon;)

Fırat Aydunus harika maç yönetiyor. Beşiktaşlı yöneticilerden açıklama bekliyorum: Fenerbahçe maçlarında hakemler hatasız maç yönetiyor, kararların % 99'u doğru. Federasyondan açıklama bekliyoruz, neden Fenerbahçe maçlarında hakemler hata yapmıyor da harika maç yönetiyor?

Buna kesinlikle katılmıyorum..Çok bariz hatalar yapmasada fener alehine bir tane düdük çalınmaz mı..Mesela Dia sarı kart görmeliydi..Nianga,Alexe ufacık müdehalelerde faul ama aynısı karşı taraf olunca nadiren faul..

ben sadece BJKnin ne kadar büyük Balon olduguna vurgu yaptim, eger seni kirdiysam, kusura bakma, ama takiminiz kkocaman bir balon;)

Balon olup olmaması bizi ilgilendirir saçma bir kelime balon yıldız almakla bitmiyor onların takıma ve sisteme alışması kolay olmaz bu yüzden bir sezon erkenden alındı neyse kolay gelsin bazı kişiler benle tartışmaktan zevk alıyor galiba :)

Buna kesinlikle katılmıyorum..Çok bariz hatalar yapmasada fener alehine bir tane düdük çalınmaz mı..Mesela Dia sarı kart görmeliydi..

Aleyhine karar istersen Santos'a kalkan ofsaytı sayarım da lehine karar sorarsam ne dersin bilemem.

Dia ne için kart görmeliydi? Düştüğü için mi? Sence hakemi aldatmak için kasıtlı mı atladı orda yoksa dengesi kaybolduğu için düşmüş olabilir mi?

Geri
Üst Alt