yeminliydim yazmicam diye ama tek istisna yapıcam bu mesajla..
1) futbolla ilk yarı sonu itibariyle kan bağımı kesmeye çalışıyorum ama olmuyor.. nedenini herkes tahmin ediyordur diyorum.
2) fenerlilerden arıza arızalar: yahu tutun içinizde.. mod gelir siler gerekli görürse. adamlara malzeme atmayın. misal: kaleci maçı verdi... komik yani.
3) takımın durumu kötü diye her başlığa bu şampiyon oldu yazmayın. beni bile gerdi artık bu yazılar. biraz dışarı çıkın deşarj olun.
4) yeni üyeli fenerliler, tavsiyem germeyin kısa öz ve adam gibi cevap verin. tamam arızalar var burda ama sizde arıza olmayın.
5) tamam iskeleti var fenerin ama bir o kadar sorunu da var. ne olduğunu biliyorsunuz. illa kör gözüm parmağına yazı yazdırtmayın bana.
6) 1 maçla şampiyon olunmuyor. takım 2-3 maç kazanınca kupa kaldırmıyor. lig maraton. daha çok maç var. kalan 2 derbi'den 0 puan da alınır 6'da. o yüzden havalanmayın.
7) benim için 4 büyükler dışındaki takımlar cırcırspordur. onlarla oynanan maçları kale almam ama ligde onları da yenmek gerekiyor. sadece bu nedenden dolayı o maçlarda heyecanlancak, üzülcek veya sevilcek değilim. size de öneririm.