STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Bu fener şampiyon olursa ligin çivisi çıkmış demektir. Herifler ikinci yarının başında resmen ezildiler, düşmemeye oynayan Konya'dan farkları yoktu.

Hakan kardeş, sen bu yazını Aziz Yıldırıma gönder. İlk yapacağı basın toplantısında Deklarasyon olarak yayınlasın.

Akıl, fikir ve biraz da izan dilerim sana :)

Böyle günlerde olmasa kimin fenerli olduğunu bilemiycez.

5. olan avrupaya gidemiyor mu acaba fanatiğin puan sıralamasında 5. takım avrupa ya gider renkleri işaretlemesinde yok

Schuster:''Penaltı pozisyonunu görmedim ama pozisyonun içinde Lugano varsa,kesinlikle provokasyon vardır''

Bu fener şampiyon olursa ligin çivisi çıkmış demektir. Herifler ikinci yarının başında resmen ezildiler, düşmemeye oynayan Konya'dan farkları yoktu.

Ligin çivisi çoktan çıktı,çökmek üzere.

20 marti bekleyelim gorelim arenada !!

Adam haklı. Fenerbahçe böyle oynamaya devam ederse şampiyon olmaması için hiçbir sebep yok. Arena'da oynayacağımız derbinin bundan farklı olacağını sanmıyorum. Bana göre bu takıma karşı şansımız yok. Hayal kurmanında bir anlamı yok ;)

Aha bu kez de Shuster dosyası hazırlamış Serhat Ulueren :lol:

hoşbulduk.valla pek ole gorunmuyor artık ne var ne yoksa satın almıslar bole sus pus oturan stattan rivadan falan bahseden başkanımız olunca insan daha bir sinirleniyor

170 konuk. ne büyük hazdır şimdi onlar için. çok seksi bi durum bu !:Dsene sonu heycanlı ,çok ateşli geçecek !:Dfener telafi eder bu durumu !:)

Bu mayıs çok güzel mayıs olacak :D

Adam haklı. Fenerbahçe böyle oynamaya devam ederse şampiyon olmaması için hiçbir sebep yok. Arena'da oynayacağımız derbinin bundan farklı olacağını sanmıyorum. Bana göre bu takıma karşı şansımız yok. Hayal kurmanında bir anlamı yok ;)

böyle oynamaya derken 2-1 ken besiktas neler kacırdı:)

hoşbulduk.valla pek ole gorunmuyor artık ne var ne yoksa satın almıslar bole sus pus oturan stattan rivadan falan bahseden başkanımız olunca insan daha bir sinirleniyor

valla bizde sinirleniyoz ama artık sinirden kafayı yedik. baskanımızda bize andersenden masallar anlatıyor. azizde saolsun malı götürüyor. insallah ayagınıza dolanır bu galibiyet..

hesabı keseceğiz Arenada.

böyle oynamaya derken 2-1 ken besiktas neler kacırdı:)

Kaçırması birşey değiştirmez. Ona bakarsan bizde neler kaçırıyoruz. Ama karşındaki takım savruk, sen dengeli ve takım oyunu oynuyorsan kazanmaman mucize olur.

Feneri yeneceğimize hiç bu kadar emin olmamıştım ben. O atmosferden çıkamayacaklar. 10 senedir taraftar baskısı sayesinde yeniyorlar bizi, bu sefer tam tersi olacak. ;)

Maçı şimdi izliyorum..Ekrem'e 2.sarıyı nasıl vermiyor hayretler içindeyim..Son sert tekmesi gelmiş..Çakır baya es geçmiş kartları..Buca maçında kütür kütür çıkarıyordu..

Geri
Üst Alt