STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

bizim maca kadar vura vura gelirler abi.tek dicegim bu .bizide yenerlerse sampıyon olurlar o saatten sonra artık butun zor macları aldılar

bizim yenip işte trabzona falan kasmıcaz alcak gitcekler.aynen oyle bjk de devam etcek falan cok zor yınede yuzde 65 olur bızım maca kadar 3te 3 ypıp gelırler.sbızım maca gore bellı olur

trabzn fazla goturemez gibime geliyor, yarin ki futbol buyuk oranda belirler geleceklerini

Muahahahaha Benitez BJK'ye geliyormus :D:D

hep yeneriz ya.bızım takımın fersah fersah ustundeler artı sanslarıda hep yerınde oluyor bızım maclarda

inan tek guvendigim tribun atmosferinin yapacagi ekstra eksrta guc daha once boyle bir mac oynanmamis olacak bizim acimizdan taraftar olarak soyluyorum

fenerbahce taraftari yine is basinda :o

bu arada, bizim bjk den daha fazla galibiyetimiz var :o hani 17de 17 yapicaktilar :o

Penaltı pozisyonunu gördüm tam bir rezalet orda en fazla ferrayi kırmızı kart çıkar penaltı ne alaka ?

Penaltı pozisyonunu gördüm tam bir rezalet orda en fazla ferrayi kırmızı kart çıkar penaltı ne alaka ?

İnsana saçma geliyor ama verilebilecek en mantıklı karar o. Adam kendi ceza sahasında dirsek attığı için penaltı kullanılacak mecburen.

serhat: fenerbahce turkiye kupasinda ve avrupada olmak istemiyordu zaten :o

hayatimda bukadar sacma birsey duymadim :D

Fener'in yenmesi neyse de en çok Selçuk Yula'nın, Ercan Saatçi'nin sevindirik olup saçma sapan yazılar yazmasına sinir oluyorum.

Maçın yıldızları kuşkusuz Ferrari, Almeida ve Schuster'di.

İnsana saçma geliyor ama verilebilecek en mantıklı karar o. Adam kendi ceza sahasında dirsek attığı için penaltı kullanılacak mecburen.

Hocam o pozisyonda lugano'nun ferrariye faulu başlangıçta. Bence bjk faul kullanır, ferrari atılırdı. Penaltı ve kırmızı kartı herhangi bir hakem de verebilirdi. Cüneyte gerek yoktu.

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | 20 Şubat | Devre Arası

Şu hakemler bu feneri iteklemiyorsa bende adam değilim...Yahu biraz şu adamların alehine düdük çalın yahu..

Şu luganoya nasıl kart çıkmaz..Öyle düdükler çalıyor ki sanki maç kadıköyde oynanıyor..

ekrem atılmamış ve luganonun penaltısı verilmemiş daha ne yapabilirdi ki hakem

Ama şu var hakem berbattı her kararıyla. Bizim maça da etmişti bu herif.

Galatasaray-Fener maçını sabırsızlıkla bekliyorum

Hocam o pozisyonda lugano'nun ferrariye faulu başlangıçta. Bence bjk faul kullanır, ferrari atılırdı. Penaltı ve kırmızı kartı herhangi bir hakem de verebilirdi. Cüneyte gerek yoktu.

Hakeme kötü dedim zaten. FIFA kokartlı bir hakemden çok sıradan bir hakem gibiydi.

of of forza da küfürler havada ucuyordu, bazilari demirdöven'e küfür ediyordu :D

Beyler bence hakem deyip fanatikleşmenin anlamı yok .Hatta hakem BJK´ye kıyak yaptı.Ferrari Lugano´yu indirmişti yumruktan önce ,o %1000 penaltıydı.Penaltı ve kırmızı erken gelebilirdi Ferrari için .Birde Ekrem´in verilmeyen kırmızısı var.25,30 dk dışında hep fenerin hakimiyetinde geçti maç.Tarafsız olmam gerekirse fener haklı bir galibiyet almıştır.

Geri
Üst Alt