STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Değil Quaresma, Simao, Guti, Keita, Baros, Kewell istersen Messi yi transfer et bu ligin şampiyonu ligin devre arası belirlenmiş muhteşem bi senaryo kurulmuş Ocak ayından beri izliyoruz dilerim ilahi adalet 2006 ve 2010 daki gibi tepe taklak eder bu şeref yoksunlarını

Eskiden 90 dakikada 8 yiyorlardı şimdi 3 gün arayla 8 yiyorlar:lol:

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | 2.Yarı

Ne satışı be yok p.tesi alınmışta maç stres olacakmış,kırmızı kart verilmemiş felan komplocu olup çıktınız adamlar oynuyor yeniyor bu kadar basit farklı yere sallamayın hemen bırakın bu savunma mekanizmalarını,ayagınız masaya çarpıp agrısa masa suçlu neden orda duruyor demi gerçekci olun biraz bırakın bu muhabbetleri..

adamlar oynuyomus la mac 2-1 den sonra mac farka gidiyodu. ne oynamıs fener. kendinize olsa neler derdiniz. hakem feneri tuttu. gökhan gönül niye kırmızı görmedi bi acıkla bakalım...

Yatacak yerin yok lan Ferrari! Kaç para aldın Aziz'den? Resmen şampiyon yaptı lan Fener'i Allah'ın belası herif..

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | 2.Yarı

ulan bizim macta adam ucarak elle topu kesiyor. penaltı vermiyonuz. neilin üstüne cıkyıolar gene penaltı yok. kazım barajda zıplıyor diresegine carpıyor el veriyosunuz. lugano bu macta ferrariyi arkadan cekiyıor. oda refleksle az bisi vuruyor. penaltı ve kırmızı veriyosun. gökhan adamın ayagına basıyor. kart göstermiyosun. versen atılcaktı. ayıp lan bukadar göstere göstere taraf tutmayın. sizin gibi federasyonunda mhk ninde allah bin türlü cezanısı versin..

herşeyi yazmışsın renkdaş,ama bu kuşların bunlara bile verecek cevapları olur o kadar yüzsüzler yani

Quaresma kadar bos bir futbolcu görmedim. Buna gercekten eminim. Quaresma oldugu sürece Besiktas mac filan kazanamaz.

Ferrari'yi gönderirler artık.

Şu an küfür yeteneğimi geliştirdim Ferrari sayesinde.

Fener'in şampiyon olmasına üzülmem, en azından bizi bu gafletten uyandırır, eteklerimiz tutuşur ama bu şekilde kazanınca sinir oluyorum, bizimkilerin kurbanlık koyun gibi izleyişini görünce daha da sinir oluyorum.

Fener bir bir hakemleri ala ala şampiyon olsun. Siz de bu durumu kabullenip Azize'nin devam etmesini sağlayın. Türk futbolunu bitirdim Aziz Yıldırım geber de git artık be.

tebrikler ferrari

Sevgili arkadaşlar,lütfen hitaplarınızda daha seçici olunuz.Kullandığınız kelimeler her kim için olursa olsun forumumuzda görmek istemediğimiz şeylerdir.Daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.Anlayışınız için ayrıca teşekkürler.

Yenildi mi yine BJK Madrid?

polat azizle projelere devam et:)

Cüneyt Çakırda geçen hafta Buca,Konya maçında paso kart çıkarıyordu,Bu maçtata bence çok geçiştirdi..

Evvel Aziz'i, sonra Cüneyti, arkasından Lugano'yu ve Ferrari'yi. Son olarakta Alex'i tebrik etmek gerek.

Şampiyonluğu analarının ak sütü gibi hak ettiler(!) Helal olsun.

Ozan hakem ne yaptı anlatır mısın ben de bileyim?

Quaresma kadar bos bir futbolcu görmedim. Buna gercekten eminim. Quaresma oldugu sürece Besiktas mac filan kazanamaz.

Adam zaten kendine oynuyor. Ligte 1 golle felan oynuyor galiba.

Fenerbahçe'nin şampiyon olması, bizim hayrımıza olur.

Yoksa yine bizimkiler, son iki yıldaki Bursa ve Beşiktaş şampiyonluklarında olduğu gibi halının altına süpürmeye devam edecekler.

Bu arada kiev başlığında yazmıştım yine yazıyorum,Beşiktaş'a Quaresma kadar zarar veren bi oyuncu yok.

Geri
Üst Alt