STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Ahmet Çakar: Cüneyt Çakır'ı severim oğlum gibidir ama yemişim böyle oğulları! Skandal bir yönetim gösterdi.

Hayir ironi filan degil. Quaresma´nin gereksiz bencilligi yüzünden Besiktas futbol oynayamiyor. Bos hareketler yapiyor Quaresma. Quaresma´yla önemli mac kazanamaz Besiktas.

Son 2 maçtır sahada sadece Quaresma'yı görüyorum ben.

Bugün Ferrari kırmızı görmese farka gidecekti.Aptal Ferrari.

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 20 Şubat | 19.00

Normal şartlar altında Fener dümdüz eder... BJK galibiyeti mucize olur.

Demiştim.

Sezonun 2.yarısı başlamadan BJK bizden altta bitirir ligi de demiştim. Bir cacık olmaz onlardan. Birazcık futbol izleyen bilir Q7'ye bel bağlayanın, kılavuzu karga olandan farkı olmadığını.

Cüneyt Çakır fenerden çok beşiktaşa çalıştı bugün. Cüneyt biraz yürekli olsa Ekrem denen hırbo 20. dakikayı göremezdi. Ferrari'nin Lugano'yu yaka paça indirdiği pozisyona da penaltı çalmadı, çalamadı! Avantaj oynatması gereken bir sürü pozisyonu kesti, saçma sapan düdükler çaldı! Kısacası leş bir yönetim gösterdi. Ve malesef bu ülkede bir futbol gerçeği var; üç kelimeden oluşuyor:

Alex De Souza

Şu futbol camiasından utanıyorum..

Yahu bizim rakiplerin artık direk ellerle oynaması ve hiç düdük çalınmaması sıradan oldu..Ligin başından beri netoğlu net öyle penaltılar verilmediki ,nanılır gibi değil..

Dün Cana ufacık bir herekette gol olan pozisyonda faul çalındı..Çok basit bir şekilde Canaya ilk müdehalede sarı kart çıktı..Bu maçın ilk yarısında luganonunrakibin direk arkadan bir faulu vardı sarıyı gösteremedi..

Kırmızı kart pozisyonunda luganonun net bir faulu var..sen önce o faulu ver ondan sonra ferrariye ne gösteriyorsan göster..Ama kendini adam zanneden zat dünden razı zaten vermeye..

Lugananın ceza sahası içinde her tarafı oynuyor..Eliyle koluyla sürekli engellemeler..Birde şu var volkana pres yapan adama engellemeler yapıyor,bunu göremiyorlar deli oluyorum..

Sevgili Galatasaraylılar, siz niye üzülüyosunuz kızıyorsunuzki? siz ilk 5e girmek istemiyormusunuz? o yoldaki en büyük rakiplerden biri de bjk ve biz bjkyi yenerek, sizin aynı puana gelmenizi sağladık! mantıklı düşünürseniz, bu sonuca üzülmeniz değil sevinmeniz lazım. biraz fener nefretliğini bırakıp mantıklı düşünün

Burda haksızlığa üzülüyoruz yapılan şaibeli işlere karşıyız biz. Sizin yerinizde Bjk, bjk nin yerinde de siz olsaydınız inan en azından benim tepkim farklı olmazdı

Forum her maç yavaşlıyor.. yok mudur çaresi..

...

Cüneyt Çakırda geçen hafta Buca,Konya maçında paso kart çıkarıyordu,Bu maçtata bence çok geçiştirdi..

kartlari gecistirmese besiktas sanirim 10 tane yerdi. ekrem dagin ilk 5 dakika icinde atilmasi gerekiyordu. atmadi. fenerin verilmeyen penaltisida cabasi. bence besiktas hakeme dua etmeli.

Niye herkes hakeme yükleniyor?Fenerbahçe'nin bir penaltısını vermedi diye mi?

Beşiktaş yönetiminden flaş ceza: Ferrariye tüp taktırıyoruz :D

...

Ozan hakem ne yaptı anlatır mısın ben de bileyim?

o pozisyonda lugano ve ferrari ye bakiyor

bariz faulu vermiyor luganonun o pozisyonda tahrigine goz yumuyor sonra punduna getirip ferrariyi atiyor:)

guzel senaryo:) gormedim diyecek degil herade cunku pozisyonu goruyorki dirsegi cezalandiriryor

gokhan gonulun naptigini gordunmu? sari karti varken:)

ince hareketler inceeee:)

salak degil bu hakemler kafalari cok iyi calisiyor:)

ama allahtan iyi oluyor ben sene basindan beri soyluyorum fener sampiyon olmazsa bu polat basimizda devam eder

boyle olsunki bizde rahata erelim

mac 2-1 ken bjk farka gidiyordu

Son 2 maçtır sahada sadece Quaresma'yı görüyorum ben.

Bugün Ferrari kırmızı görmese farka gidecekti.Aptal Ferrari.

Bu yaniltiyor iste. Bende bundan bahsediyorum. Aliyor topu 70 metre kosuyor topla, yok trivela mrivela bilmem ne yapacagim diye pozisyonlari öldürüyor. Bunu söylüyorum. Bos hareketler bunlar. Quaresma oynuyor gibi gözüküyor ama takima katkisi koca bir sifir.

o pozisyonda lugano ve ferrari ye bakiyor

bariz faulu vermiyor luganonun o pozisyonda tahrigine goz yumuyor sonra punduna getirip ferrariyi atiyor:)

guzel senaryo:) gormedim diyecek degil herade cunku pozisyonu goruyorki dirsegi cezalandiriryor

gokhan gonulun naptigini gordunmu? sari karti varken:)

ince hareketler inceeee:)

salak degil bu hakemler kafalari cok iyi calisiyor:)

ama allahtan iyi oluyor ben sene basindan beri soyluyorum fener sampiyon olmazsa bu polat basimizda devam eder

boyle olsunki bizde rahata erelim

mac 2-1 ken bjk farka gidiyordu

Ekrem'in atılmadığını gördün mü peki? (Dakika 15, 75 dakika 10 kişi oynayacaktı BJK)

Ferrari'nin Lugano'yu indirdiği pozisyonda verilmeyen penaltıyı gördün mü?

Geri
Üst Alt