STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Bugün Adnan Polat'a olan nefretim 2 kat daha arttı. Ulan ligde ne dümenler dönüyor adamın sesi çıkmıyor her ağzı açılınca fb yi övüyor aziz kankam diyor. Bu kadar pasif Galatasaray başkanı görmedim

...

Sevgili arkadaşlar,lütfen hitaplarınızda daha seçici olunuz.Kullandığınız kelimeler her kim için olursa olsun forumumuzda görmek istemediğimiz şeylerdir.Daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.Anlayışınız için ayrıca teşekkürler.

Tekrardan hatırlatayım dedim.Çünkü inatla, kötü kelimeleri kullanmakta ısrar edenler var.

Son 2 maçtır sahada sadece Quaresma'yı görüyorum ben.

.

Sen değil herkes onu görüyor.Çünkü topu başkasına attığı görülmedi pek.Bencil değil aşırı bencil oynuyor.Çok fazla top eziyor.Ezdiği toplar yüzünden defans-orta saha bloğu olması gerekenden çok daha fazla koşma durumunda.Çünkü ofansif futbol oynamak istiyorsan topu kolay kaptırmayacaksın topu koşturacaksın,bu şekilde olmaz.Ayrıca defans yardımının sıfır olması da cabası.Ama taraftarları iyi kandırıyor orası iyi bizim açımızdan;)

Fenerbahçe ligin en iyi kadrosuna sahip ve şampiyon olmaması garip bence.

BJK ise bildiğin balon. Yani bu kadar olamaz. Daha geçen sene aynı hatayı biz yaptık az biraz ders alır adam.

Basın bizim üstümüzden düşer de beşiktaşa sallar bi süre iyi oldu bi hafta arda turan niye yok hagi komisyon mu aldı helvacı brütüs mü bi hafta dinlemeyeceğiz. Ve açıkçası fener şampiyon olursa adnanlar kesenin ağzını açacaklar yazın ayrıca adımnlarını sadece fenerein başarılarına göre atan polat biraz daha ciddi takım kuracaktır diye umuyorum. Hayırda şer şerde hayır vardır. Fener şampiyon olursa üzülmem bu sene. En kötü adnanların üstünde daha bi baskı olur ve kongreyi kazanma ihtimalleri iyice düşer seneye de başarısız olursak.

Cüneyt Çakır skora göre maç yönetti. fener öndeyken Ekrem'i atamadı. Daha sonra Beşiktaş öne geçince fener lehine kararlar verdi. Ama hakem kararlarını teraziye koyarsak fener'in yararına olduğunu görürüz.

saldıııırr Trabzoooonnn

O neydi la 2-1 one gectiler arkadasla alay etmeye gittim simdi o benle alay ediyor.

Ekrem'in atılmadığını gördün mü peki? (Dakika 15, 75 dakika 10 kişi oynayacaktı BJK)

Ferrari'nin Lugano'yu indirdiği pozisyonda verilmeyen penaltıyı gördün mü?

daha neler neler gordum

ferrrarinin luganoyu indirdigi pozisyonu gorse kirmiziyi orda basardi

onuda hakemlikten cakmamamsina veriyorum

gecelim bunlari

yahu sen neden sinirleniyorsun

ben siz sampiyon olun istiyorum:) illa temiz sampiyon olmaniz gerekmiyorki

bir sekilde sampion olun bize daha yarar

sen peki hem lugano hem niangin sari kart isaretlerini gordunmu

yan hakemin bariz bir sekilde sari kart isareti yapiyor bana dedigini ve cakirin duymamazliktan geldigini gordunmu

Renkdaşlar biraz sakin olalım..Galatasaray'ımız yenilse bu kadar ortalık karışmaz..Artık beşiktaşda bizim gibi kupaya kitlenecek.

Fenere çelmeyi biz takıcaz

macin özeti ne zaman trt de?

saldıııırr Trabzoooonnn

trabzonspor_logo.jpg

Kemal, canım kardeşim ısrarla alakasız paylaşımlar yapmakta devam ediyorsun.YeniMalatya ambleminden usandın bu kezde bunamı başladın.Konuyu çok dağıtıyorsun. Lütfen biraz daha dikkatli ol.

Cüneyt Çakır fenerden çok beşiktaşa çalıştı bugün. Cüneyt biraz yürekli olsa Ekrem denen hırbo 20. dakikayı göremezdi. Ferrari'nin Lugano'yu yaka paça indirdiği pozisyona da penaltı çalmadı, çalamadı! Avantaj oynatması gereken bir sürü pozisyonu kesti, saçma sapan düdükler çaldı! Kısacası leş bir yönetim gösterdi. Ve malesef bu ülkede bir futbol gerçeği var; üç kelimeden oluşuyor:

Alex De Souza

Ben hayatımda Almeida kadar etkisiz bir forvet görmedim.Beceriksizliğini saymıyorum bile.Güiza rakip stoperleri yoruyordu hiç değilse.

neyse bjk simdi bu fenerasyonu indirme yoluna gider iyi olur:)

Bjk kendi kendini yakti kimse sucu hakemin uzerine atmasin, aslnda iki tane penalti yapti ferrari ama hakem sadece birini verdi

Geri
Üst Alt