STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cüneyt Çakır fenerden çok beşiktaşa çalıştı bugün. Cüneyt biraz yürekli olsa Ekrem denen hırbo 20. dakikayı göremezdi. Ferrari'nin Lugano'yu yaka paça indirdiği pozisyona da penaltı çalmadı, çalamadı! Avantaj oynatması gereken bir sürü pozisyonu kesti, saçma sapan düdükler çaldı! Kısacası leş bir yönetim gösterdi. Ve malesef bu ülkede bir futbol gerçeği var; üç kelimeden oluşuyor:

Alex De Souza

İyi tamam anladık kaç kez diyeceksin aynı şeyi.

Gaziantepi yenseydik bu ligde bu halimizle 5. idik şaka gibi

Gökhan Gönül atılsaydı haftaya yoktu. Kasımpaşa'ya haksızlık değil mi?

Adnan Polat:Tek rakibimiz yıldızlar topluluğu Beşiktaş

daha neler neler gordum

ferrrarinin luganoyu indirdigi pozisyonu gorse kirmiziyi orda basardi

onuda hakemlikten cakmamamsina veriyorum

gecelim bunlari

yahu sen neden sinirleniyorsun

ben siz sampiyon olun istiyorum:) illa temiz sampiyon olmaniz gerekmiyorki

bir sekilde sampion olun bize daha yarar

sen peki hem lugano hem niangin sari kart isaretlerini gordunmu

yan hakemin bariz bir sekilde sari kart isareti yapiyor bana dedigini ve cakirin duymamazliktan geldigini gordunmu

Yok sinirlenmedim gayet mutluyum. :) Sağolasın şampiyon olmamızı istediğin için ama hakemin bu maçta Fenerbahçe'ye çalıştığını söylemek biraz maç heyecanından kaynaklanoyor bana kalırsa. Buyrun Mete Düren denen bayrar konuşuyor hakem Gökhan Gönül'ü atmadı, Beşiktaş'ın hakkı yendi diye. Bir allahın kulu da çıkıp demiyor ne anlatıyorsun sen baytar 15. dakikada atılması lazımdı Ekrem'in bahsettiğin hareketten dolayı, halen utanmadan konuşabiliyorsun.

Maçı ve pozisyonları hiç izlemeden tahminen söylüyorum. Çok büyük ihtimalle yine bir derbide Fenerbahçeli oyunculara 1-2 istisna hariç asla çıkmamış ve çıkmayacak kartlar Fenerbahçe'nin rakibinin oyuncularına çıkmıştır. Bu derbilerde hep böyledir. Kartlar doğrudur yanlıştır orasını bilemem, ikisi de olabilir ama çok çok çok büyük ihtimalle Beşiktaş'lı oyunculara çıkan kartlar Lugano, Emre, Gökhan olsa çıkmazdı. Bu bir derbi ve Fenerbahçe klasiğidir ve tartışılmaz bir gerçektir. Zaten hakemlerle ilgili asıl problem derbiler başta olmak üzere bu ligde Fenerbahçe'li oyunculara çoğunlukla çıkmayan kartlardır. Eğer durum böyle olmasa ne içerideki maçlarda o malum bilmem kaç yıllık serileri yapabilirlerdi, ne de başka. Fenerbahçe'ye lig boyunca uygulanan kart standardı, Şükrü Saracoğlu'nda oynananlar başta olmak üzere derbilerde Fenerbahçe'nin rakiplerine uygulanan kart standardı ile aynı olsa Fenerbahçe o derbiler başta olmak üzere hemen hemen hiçbir maçı 11, hatta 10 kişi ile tamamlayamaz.

İşte Aziz Yıldırım'ın bu ince oyunları ve bu gibi şeyler yüzünden soğuyorum futboldan da Süper Lig'den de...

o degilde fenerin derbilerde rakibi kirmizi kart gormedigindeki istatistik nedir cok merak ediyorum

bence rakibin 11 kisi bitirdigi bir maci zor kazanirlar

Kemal, canım kardeşim ısrarla alakasız paylaşımlar yapmakta devam ediyorsun.YeniMalatya ambleminden usandın bu kezde bunamı başladın.Konuyu çok dağıtıyorsun. Lütfen biraz daha dikkatli ol.

Özür dilerim

Beni böyle uyarın canımı yiyin :p

hakemi tartışmaya gerek yok.her iki tarafada çok kötü kararlar verdi.hiçbir avantaj topunu kullandırmadı. çok çok rezil bi yönetim gösterdi.

Alex de souza büyük futbolcu bunu bilir bunu söylerim.

Bugün Dia'yı gördüm ne kadar efektif oynadı bizde 2 gömlek üstü KEİTA vardı!

Bugün yıllandıkça tatlanan şarap gibi bir 10 numara Alex'i gördüm. Geçen sene Almanya'da olan şimdiki Madrid'li Mesut'un önünde olan bir MİSİMOVİÇ'imiz vardı!

LÜTFEN MİSİMOVİÇ GERİ DÖNSÜN ARTIK

Alex diye biri bu ligde elini kolunu sallaya sallaya hattirck yapıyorsa bu ligin kalitesini düşünün artık. Ayrıca Hagi bişeyleri görsün.. Misimoviç gibi bir oyuncuyu oynatmamakla neleri kaybettiğini görsün!

Zaten fener'in aleyhine 1 hata oluyorsa 5 tane lehine oluyor. Galatasaray, bjk farketmez fb hangi derbiye çıksa penaltı kazanır, ofsayttan gol atar, kırmızı kart görmezler ama rakip çatır çatır en ufak hatasında görür. Yeter ulan!

Bu defans oyuncularına şaşıp kalıyorum.

Alex ne hızlı ne seri bir adam ne de fizik olarak çok kuvvetli.Ulan kazma topçular sayesinde adam kral oluyo ama Avrupa'da yok.

İbrahim bana maçta gördüklerim inan yetti :) Maçın ilk 25 dakikasında cidden çok güzel oynadınız. Fakat o andan kırmızı kart ve penaltı pozisyonuna kadar Beşiktaş tabiri caizse sizi ezdi geçti. Almedia'nın kaçırdığı gol olsa, hakem de maça müdahil olamayacaktı. Sanırım o pozisyon hakeme de işin içine girmek yeterli cesareti verdi.

Lugano'nun yaptıklarını görmemesi, görememesi, gözlerine perde inmesi, düdüğünün bozulması, nutkunun tutulması ya da kısmi felç geçirmesi sonucu olan oldu.

Maç bir taraftan alındı diğer tarafa verildi. Gökhan Gönül'ün pamuklara sarılıp, korunması ise ayrı muamma.

Elbette ki kazandığınız bir maçtan sonra bunların gündeme gelmesi canınızı sıkıyor olabilir ama her derbide de böyle şeyler nedense rakiplerinizin başına geliyor İbrahim :)

Zaten kart çıktıktan sonra tam Alex'lik maç olacağı belliydi ve oldu. Şu saatten sonra aslında çokta konuşulacak bir şey yok.

Bana sorduğun soruları kendine sorman gerekir.

Soyunma odası basan bir başkanınız var. Teknik Direktör marifetiyle ki beyefendiliğiyle bildiğimiz bir adamdır. En büyük rakibine ayar verdiren bir başkanınız var. O ayardan sonra saha da yürümeye mecali olmayan bir takımın, şahlanışına şahit oluyoruz.

Her geçen gün antipatikliğiniz katlanıyor. Trabzonsporlular, Bursasporlular ve diğer camialar olanları görüyor. Biz dile getirmişiz çok mu ?

Bu arada Aslantepe'deki maça da, Cüneyt mi gelir dersin ?

Ferrari çok cahilce akılın almaya yetmiyceği bir hareket yaptı ceza sahası içinde böyle bişey yapmak bile bile hem 10 kişi bırakmak takımını hemde penlatı kazandırmanın hiç bir açıklaması yok ancak adam azönce Ahmet Çakarın dediği gibi kovun benı tazminatımı verin diyor ya resmen intikam aldı Türk Futbolunun nedir böyle insanlardan çektiği

Bugün Dia'yı gördüm ne kadar efektif oynadı bizde 2 gömlek üstü KEİTA vardı!

Bugün yıllandıkça tatlanan şarap gibi bir 10 numara Alex'i gördüm. Geçen sene Almanya'da olan şimdiki Madrid'li Mesut'un önünde olan bir MİSİMOVİÇ'imiz vardı!

LÜTFEN MİSİMOVİÇ GERİ DÖNSÜN ARTIK

keita ve misimovic olsa neler değişirdi bi düşünsün yönetim ne kadar salak bi yönetim ya off

Alex ancak STSL gibi eşşek liginde büyük futbolcu olur.

Artık Alex'e laf söyleyenler komik oluyor bence.

Bırakın abi adamı,ligin açık ara en iyisi işte.

Biz kendimize bakalım.

Geri
Üst Alt