Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: STSL H:24 | Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | 6 Mart | Maç Sonucu
Garip bir maçtı.
Garip bir maçtı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk için yolunuz açık olsun!
Şimdi bize düşen son bir görev kaldı. Fener'i yenip Trabzon'a yenilmek, bunu yapın bari lan. Bütün sezon kanser ettiniz, Fener'i yenip Trabzon'a yenilin. Başka bir şey istemiyorum.
Şimdi bize düşen son bir görev kaldı. Fener'i yenip Trabzon'a yenilmek, bunu yapın bari lan. Bütün sezon kanser ettiniz, Fener'i yenip Trabzon'a yenilin. Başka bir şey istemiyorum.
Arabayı sattım, yazlığa da müşteri arıyorum, bulduğum an onu da satıp soluğu iddaa bayiinde almayı planlıyorum.Banko 2 olur.
![]()
bunu söyleyen bi galatasaray lı olmamalı...ayıp yaaaa...biz slk gıbı top oynayalım sonrada gecıp elın trabzonunu bursasını besıktasını falan tutalım...nasıl galatasaraylılık bu anlamıyorum...bence ıyıce kuculuyoruz kımse durumun farkında deil....
En iyi yerli forvet Burak Yılmaz bence, helal olsun vallaha.
Fener'in şampion olmasına dayanamıyorum ve hazmedemiyorum. Yapacak bir şey yok. Fener'e olan nefretim Galatasaraylılığımın dörtte biri kadar vardır..