STSL H:24 | Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | 6 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:24 | Beşiktaş 0-0 Trabzonspor | 6 Mart | 1.Yarı

Maç iyi geçiyor ama hakemler Trabzona çok rahat kart gösteriyor

Lig Fener'e satıldı yahut satılmadı işin orasını tartışmak dahi istemiyorum, çocukça geliyor artık. Ama Digiturk'un Galatasaray'dan kaybettiği müşteri sayısını, Fenerbahçe ile düzeltmek isteyebilir, bu yüzden Fener'in şampiyonluğu herkesin işine gelir; hatta bizim bile işimize gelir.

iyide trabzon 10 kişi ama sanki beşiktaş 10 kişi gibi oynuyodu son 5 dakkada:)

Amatörce bir hareket bu sefer Serkan'dan.

İnönü'deki oyuncular nedense aptal aptal kırmızı kart görüyor.

havasindan'dir, baksana carsi'nin macla alakasi yok, oradaki herkesi biseyler oluyor. dur bakalim, bizde oraya gidecegiz, bakarsin zapat 2 penalti kurtarir, kazim sahaneler yaratir, cana oyun kurar, stancu da isabetli korner kullanir, kimse bilemez...

ulan Serkan yaktın takımı

abi bu tolga özkalfa beşiktaşın bursa macında daha düdük calmadan beşiktaş serbest vurusu kullandı gol oldu. ve golü iptal etmemişti. böyle bir hakemin bu maca verilmesi skandal..

Cevap: STSL H:24 | Beşiktaş 0-0 Trabzonspor | 6 Mart | Devre

Serkan'ın 2 sarı kartıda hucuma çıkan futbolculara arkadan yaptığı müdahale doğru karar ikiside. Burada Suc Serkan'ın amatörlüğüdür bu kadar önemli bir maça çıkıyorsun ve bu kadar vurdum duymaz oluyorsun.Serkan'da hatasını anladı hiç itiraz bile etmeden çıktı gitti.

abi bu tolga özkalfa beşiktaşın bursa macında daha düdük calmadan beşiktan serbest vurusu kullndı gol oldu. ve golü iptal etmemişti. böyle bir hakemin bu maca verilmesi skandal..

Hakem olarak sen çıksanda fark etmeyecek. Tezgah kurulmuş, onlar sadece birer piyon. Aralık ayından beri söylüyorum, bıkmadan da söylerim Fenerbahçe 4-5 ay önceden planlı bir şekilde buralara getirildi ve şampiyon da şimdiden yapıldı. Fark ettiysen bu sene erken bile ilan edecekler, Kayseri-Bursa-Trabzon hepsini de potadan düşürüyorlar bir bir.

serkan sadece bu maçtağı saflığıyla değil ikinci yarıdan beri azizsilin yutmuş gibiydi..bir futbolcu 180 derece değişiyorsa art niyet ararım ben arkadaş.ilk dakikalarda simao nun önünden kaçışı vardı yakayı ele verdi dedim ama uyanamadı trabzonspor teknik heyeti..

Serkan'ın 2 sarı kartıda hucuma çıkan futbolculara arkadan yaptığı müdahale doğru karar ikiside. Burada Suc Serkan'ın amatörlüğüdür bu kadar önemli bir maça çıkıyorsun ve bu kadar vurdum duymaz oluyorsun.Serkan'da hatasını anladı hiç itiraz bile etmeden çıktı gitti.

Serkan Aklini kullansa sari bile yemezdi adam süratli futbolcu hadi Simao dakini bosver ama diger pozisyonda adamin arkasindan kossa yetisrdi

1 puan 1 puandır trabzon. yarın fener yenemez:)

Hakem olarak sen çıksanda fark etmeyecek. Tezgah kurulmuş, onlar sadece birer piyon. Aralık ayından beri söylüyorum, bıkmadan da söylerim Fenerbahçe 4-5 ay önceden planlı bir şekilde buralara getirildi ve şampiyon da şimdiden yapıldı. Fark ettiysen bu sene erken bile ilan edecekler, Kayseri-Bursa-Trabzon hepsini de potadan düşürüyorlar bir bir.

bi yandan iyilik yapıyolar bi yandan kötülük. bunlar iyiyiz deyip eksiklerini görmezler. avrupada tokatı yiyip gelirler:)

besiktas macindan belli adami baya cok izliyodum Bitze gelmesini de istiyordum adam Trabzona gitti :(

bence sene sonu selçuk jaja beraber gelseler süper olur

selçuk bedava zaten jaja'yıda alsak süper olur hemde birbirine alışkın oyuncular orta sahada süper bir uyum yakalarız aslında

serkan sadece bu maçtağı saflığıyla değil ikinci yarıdan beri azizsilin yutmuş gibiydi..bir futbolcu 180 derece değişiyorsa art niyet ararım ben arkadaş.ilk dakikalarda simao nun önünden kaçışı vardı yakayı ele verdi dedim ama uyanamadı trabzonspor teknik heyeti..

Valla süper zeki birisin! Başka yönden bakabiliyor musun hiç futbola? Şike- satma olmadan hiç bir maçı izleyebiliyor musun?

Cevap: STSL H:24 | Beşiktaş 0-0 Trabzonspor | 6 Mart | 2.Yarı

Tv 8'de, Bizim Stadyum proğramının Trabzonspor'lu yorumcusu Ahmet Ağaoğlu ;

-Trabzonspor'da bir tane futbolcu varki ,2.yarıdaki performansı özellikle takip edilmesi gerekiyor,anormal bir düşüş içinde ve ismini vermek istemiyorum demişti.

Acaba Serkan Balcı'yı mı kastediyordu. Şimdi burdaki muhabbetleri görünce yazayım dedim.

Çarşıdan,sahada tekmelenen baykuş için Bozbaykuşlara destek pankartı ''hepimiz baykuşuz'' :asd:

Tv 8'de, Bizim Stadyum proğramının Trabzonspor'lu yorumcusu Ahmet Ağaoğlu ;

-Trabzonspor'da bir tane futbolcu varki ,2.yarıdaki performansı özellikle takip edilmesi gerekiyor,anormal bir düşüş içinde ve ismini vermek istemiyorum demişti.

Acaba Serkan Balcı'yı mı kastediyordu. Şimdi burdaki muhabbetleri görünce yazayım dedim.

bence Selçuk,sözleşmesi de bittiği için ona gönderme yapıyor olabilir..

Geri
Üst Alt