STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | Maç Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | İkinci Yarı

1) beyler antuya malzeme çıkarmayın. biraz sakin yazalım msgları.

2) maçı izleyemedim ama 2-2'ye gelen maçta tekrar 2-4 yapmak kolay iş değildir. hakkını yemeyin kimsenin.

3) üzgünüm ama daha evvelki msglarımda da yazdığım gibi adnan beylerin bu seneki transferlerini yolda görsem tanımam. onları başka takımın futbolcularıyla kıyaslamak abesle iştigal.

4) alex gerçeğini tartışmamızın manası yok. sarı lacivert yerine sarı kırmızı forma giyseydi o istatistiklerle bu sezon kaç puan oynardı sadece ona bakın anlarsınız.

5) tt arena'daki maçı cuma'ya alan zekaya acıyorum ve tiksiniyorum kendisinden.

6) fener tt arena'dan galibiyetle çıkarsa trabzon'un nefesi yetmez. bursa'yı saymıyorum bu sene. geçen seneki gibi ofsayttan goller ve olmayan penaltılar atamıyor bursa.

Antu'ya sokayım, sana bir şey olmasın.

Uyanık Lugano bilerek kart gördü.Bizim maçta oynamak için.

Maç bitti.

Adamların başkanları güçlü demekki kardeşim.Azize diyoruz ama adnanın yapamadığını yapıyor.Baskı ise baskı, hakemi ezmek ise ezmek.Ligtv spikeri bile bakın sesi çıkamıyor ofsayta.Adnan Polat gitsin kankalık yapsın.

Kalecileri,sol bekleri,orta sahaları,kanat oyuncuları ve yerlileri bizimkilerden de iyi ayrıca.En azından bamları yok.

Lugano çirkefi sarıyı gördü bilerek,Konya maçında oynamayıp bize karşı oynayacak

Volkana bak annasini satayim, kac tane yuzde yuz kurtardi ?

Beyler ne derseniz deyin, hakemler falan hikaye, fener şampiyonluğu hakediyor. Beğenmediğimiz futbolları ve kadroları ligimizin cidden üstünde. Bizde avutalım kendimizi yok mehmet topuzmuz cartmış. Evinde emenikesiz karabüğü yeneme, tarihi rekor kır (11 malubiyet) sonra git adamlara at.

sadece skoru yorumluyorsunuz

karabük önünde oynadığımız futbol, bugün febenin oynadığı futbolla kıyaslanamaz

iki maçtadi hakem skandalları da cabası

Beyler ne derseniz deyin, hakemler falan hikaye, fener şampiyonluğu hakediyor. Beğenmediğimiz futbolları ve kadroları ligimizin cidden üstünde. Bizde avutalım kendimizi yok mehmet topuzmuz cartmış. Evinde emenikesiz karabüğü yeneme, tarihi rekor kır (11 malubiyet) sonra git adamlara at.

fenerli kendini kasma bukadar eziklik yapmayın burda. HAKEMLERE LAF ATMAYACAKMIŞIIZ 10 METRE OFSAYTTAN GOL ATSIN SALLAMA PENALTI ATSIN İYİ OYNUYO DE. HADİ BE ORDAN SEN GİT ÖNCE MACI İZLE. FENER NE CACIK OYNUYO ONA BAK..

Maç kazanmayı bıraktım azıcık futbola yakın birşey oynayan takımımız olsa arkadaşları haklı bulurdum ama şu anki durumda feneri bırakın ligdeki ilk 5-6 takımla kıyaslanabilecek durumda değiliz.

Gençler biraz becerikli olsaydı, hakem de dürüst, bu maç skoru tam tersine olabilirdi.

Takımları ligin üstünde ama Şampiyonluğu haketmiyorlar,fener topu topu 5 maç güzel oynamıştır ama Tranbzon en az 20 maç süper top oynadı.

Hak eden bir takım varsa o da Trabzon.

Fener'in şampiyon olması belki bizim daha çok işimize gelir ve adam gibi bir takım kurarız ama fener şampiyon olmasa yine başarılı gibi görmüş oluruz kendimizi.

Trabzon'un büyük düşüş yaşayacağını Aralık ayında yazmıştım ben. Ezme fln da yoktu. Seyirci baskısı vs... etkenler ile. Fener şuan ki 11'i ile gitsin, AL veya CL'den bir takımla oynasın en az 3'lük olur döner. Kimse masal anlatmasın. Galatasaray'ın verdiği üzüntüyü, Fenerbahçe'yi överek çıkarmayın.

burada kim Fener AL veya CL'de basarili olur dedi?konuyu dagitma. Fener su an ligin en iyi takimi, bunu kabul edecek kadar objektif olun en azindan.ve bizim mac'a da Favori olarak cikiyorlar.

bizim takımın sorunu destek falan değil. bildiğin takım kötü

bu takım da protestoyu hakediyor.

Destek istemek için yüzleri olsun önce

takım iyiyken herkes destekler

14 sene şampiyon olamadığımız da oldu nihayetinde

neyse ki bu günler, iyi gün taraftarlarıyla kötü gün taraftarlarını ortaya çıkarıyor

Fenerbahce taraftarinda gelisme var, adamlar hic susmadi.

Yonetim futbolcu taraftar dedigin boyle olur, sarkilarla olmaz

Buna katılmam mümkün değil. Gürültü yapıyorlar sadece, kafam şişti uğultularından. Hep arabesk tam arabesk besteler.

Trabzon'un büyük düşüş yaşayacağını Aralık ayında yazmıştım ben. Ezme fln da yoktu. Seyirci baskısı vs... etkenler ile. Fener şuan ki 11'i ile gitsin, AL veya CL'den bir takımla oynasın en az 3'lük olur döner. Kimse masal anlatmasın. Galatasaray'ın verdiği üzüntüyü, Fenerbahçe'yi överek çıkarmayın.

Avrupa konusunda sonuna kadar haklısın ama o Türk futbolunun şu anki genel durumu. Lig şampiyonunun Avrupada neler yaşadığını hep birlikte gördük. ''Türkiyenin en fiyakalı kadrosu '' denen bjk nin nasıl 8 lik olduğunu 2 maçta gördük. fb ile bizi söylemeye gerek yok zaten . Ama kadroları bizden iyi ve ayrıyetten Türkiye liginde şampiyon olabilcek bi kadro. Türkiye liginde başarılı olabilmek için illa barça gibi kusursuz futbol oynamaya gerek yok. az doğru şeyler yaparsan Türkiyede başarılı olursun zaten Türkiye liginde şampiyon olmak çok zor bişey değil biraz iyi kadron olursa. Fb nin şu an bizden çok daha iyi kadrosu ve futbol yönetimi olduğu gerçeği var ortada ne kadar inkar edenlerimiz olsada

Maç kazanmayı bıraktım azıcık futbola yakın birşey oynayan takımımız olsa arkadaşları haklı bulurdum ama şu anki durumda feneri bırakın ligdeki ilk 5-6 takımla kıyaslanabilecek durumda değiliz.

son 2 maçımızda rakiplerimizi ezmemize rağmen sadece gol atamadık

burada kim Fener AL veya CL'de basarili olur dedi?konuyu dagitma. Fener su an ligin en iyi takimi, bunu kabul edecek kadar objektif olun en azindan.ve bizim mac'a da Favori olarak cikiyorlar.

Çok dikkat çekiyorsun bunu söyleyim.

Lugano çirkefi niye kart görmemiş diyecektim o da görmüş gel bakalım çirkef.

febe maçlarını biraz daha gözümüzle izlersek, fark yaratan tek oyuncunun alex olduğunu görürüz

Takim olmak önemli, bizde Hagiyi kim oynatiyordu, cevresindeki oyuncularda iyi olmasi lazim..Alex cok iyi olabilir, ama cevresindeki oyuncularda fena degiler..

an itibariyle ligin en iyi takımları antep ve trabzondur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt