STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | Maç Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | Maç Sonucu

sor bakalim burdaki kisilere, en az 50 kisi sevmiyorum der. Ayrica nasil bir mantiktir bu arkadas. Her Galatasaray'li Fatih Terim'i sevmek zorunda midir?Ne kadar iyi yaptigi is varsa bi o kadar da eksileri var.

say eksilerini.

Cevap: STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | İkinci Yarı

Bir oyuncu 3 senedir önündeki adama pas atamıyorsa o lafları hak ediyordur.

Ne oldu da herkes birdenbire taraftarı suçlama psikolojisine girdi?

Taraftar her oyuncuya fazlasıyla şans verdi ama oyuncular her seferinde ben bu formayı hak etmiyorum diye bas bas bağırdı.

Taraftara laf etmiyorum. O pozisyonları vermeden dahi kazanamayacak bir takım olduysak halimiz perişan demek istedim. Ama her maç aralarında bulunduğum taraftarın da hataları var bunu inkar edemem. Tabii onu konuşmanın yeri bu başlık değil.

sor bakalim burdaki kisilere, en az 50 kisi sevmiyorum der. Ayrica nasil bir mantiktir bu arkadas. Her Galatasaray'li Fatih Terim'i sevmek zorunda midir?Ne kadar iyi yaptigi is varsa bi o kadar da eksileri var.

eksileriyle atrılarını tartıya koysanız tartı kırılır

uefanın anlamını daha iyi düşünmeliyiz

Sen şimdi takım kaybedince küfür de ediyorsundur armaya falan çarpı atıyorsundur , eee o kadar güzel iş yaptı zamanında ama eksileri de var .

Şu smiley gibi gülüyorum artık:asd:

Senin için söylemiyorum bunu, genelleme yapıyorum. Fatih Terim'i sevmeyen Galatasaraylı tek kelimeyle nankördür.

Volkanin yaptigi kurtarislari, Aykut veya Ufuk yapabilirmiydi? Santosun attigi golu, Hakan veya Caglar yapabilirmiydi? Alexin attigi ara paslari ve golleri, bizde kim atar? Luganon attigi kafa gollerin haddi hesabi yok, gol krali olacak kafayla, bizde böyle bir stoper varmi? Kimse hikaye anlatmasin arkadas, futbol kaliteli topcularla oynanir.

aynen. Ve bu ligin en kaliteli takimi fenerbahce. Simdi kimse cikip avrupada neden yoklar demesin, bu LIGIN dedim.

Bir oyuncu 3 senedir önündeki adama pas atamıyorsa o lafları hak ediyordur.

Ne oldu da herkes birdenbire taraftarı suçlama psikolojisine girdi?

Taraftar her oyuncuya fazlasıyla şans verdi ama oyuncular her seferinde ben bu formayı hak etmiyorum diye bas bas bağırdı.

bizim taraftarımız ne zaman febe taraftarı kadar destek oldu ki

febe taraftarı da takımını nadiren ıslıklar, ama stadları hiçbir zaman boş olmaz

hele ki bjk taraftarını hiç söylemeyeyim

Volkanin yaptigi kurtarislari, Aykut veya Ufuk yapabilirmiydi? Santosun attigi golu, Hakan veya Caglar yapabilirmiydi? Alexin attigi ara paslari ve golleri, bizde kim atar? Luganon attigi kafa gollerin haddi hesabi yok, gol krali olacak kafayla, bizde böyle bir stoper varmi? Kimse hikaye anlatmasin arkadas, futbol kaliteli topcularla oynanir.

Keita-Meira-Misimovic-Nonda- 1 2 isim daha var ama aklıma gelmedi. kısaca biz daha iyilerini yapacak adamları aldık hep ama kim yarar sağlayacaksa kime ihtiyaç varsa hepsini sattık. Zaten yönetimde bu yüzden nefret ettirmedimi kendinden ?? Tam oturucak derken takımı hep bozmadımı ?

Sen şimdi takım kaybedince küfür de ediyorsundur armaya falan çarpı atıyorsundur , eee o kadar güzel iş yaptı zamanında ama eksileri de var .

Şu smiley gibi gülüyorum artık:asd:

Fbli yenilince formayı çıkartıp üstünde tepiniyolar canlı şahit oldum :D

febenin en iyi oyuncularını örnek göstererek adaletsiz bir kıyaslama yapmışsınız

sen de istediğin gibi düşünmekte özgürsün

iyi gün taraftarı var, kötü gün taraftarı var. bence sen de bu ikisini ayır

kötü gün taraftarı olsam, bu rezil takımın maçlarını kaçırmamak için uğraşmazdım. oturup 2 saatimi bu rezil oyunu izlemek için ayırmazdım.

iyi günde de kötü günde takımımızın yanındayız. istifa etmek de bir hizmettir, protesto etmek, yanlışlığa karşı sesini çıkarmak da bir hizmettir.

bizim taraftarımız ne zaman febe taraftarı kadar destek oldu ki

febe taraftarı da takımını nadiren ıslıklar, ama stadları hiçbir zaman boş olmaz

hele ki bjk taraftarını hiç söylemeyeyim

Galatasaray taraftarının son yıllarda hataları olmuştur ama her zaman fener taraftarından daha fazla destek vermiştir. Fener taraftarının büyük bölümü takımı maç kazanmaya başlayınca hatırlar. Bizim kadar kötü gitsinler bakalım kaç kişi olur o stadda? Beşiktaş taraftarına ise özellikle dikkat edin takım geri düştüğü zaman ses geliyor mu staddan. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt